Eveniment

ACŢIUNE DA SALVARE: Şapte copii rătăciţi în zona Piatra Virgină, coborâţi în deplină siguranţă de salvamontiştii maramureşeni

De o nouă acţiune au avut parte azi salvamontistii din cadrul SPJ Salvamont Maramureş. De data aceasta au fost solicitaţi în zona Piatra Virgină, Usturoiu.

Un grup de 7 copii cu varste cuprinse intre 13 şi 15 ani aflati in drumetie, necunoscand foarte bine zona, s-au ratacit şi au solicitat ajutor printr-un apel efectuat la 112.

La locatia transmisa pe WhatsApp de unul dintre copii s-a deplasat echipajul de prim raspuns al SPJ Salvamont Maramures. Copiii au fost găsiţi teferi, fara probleme medicale. Au fost coborâţi în deplina siguranta pana in zona lacului din Parcul Regina Maria.

Actiunea a fost incheiata cu succes de salvatorii montani maramureseni intr-un timp foarte scurt de la momentul primirii apelului de urgenta, însăsalvamontiştii îi sfătuiescpe copiii care se deplaseaza in drumetii si nu cunosc zona pe care vor sa o abordeze sa fie întotdeauna însoțit de un adult. (foto arhivă)

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIE LA TĂUŢII MĂGHERĂUŞ: O autoutilitară a luat foc. În interior a fost gasită o victima carbonizata

Vasile Dale

ACCIDENT RUTIER ÎN BAIA MARE: Impact între două maşini pe Bd. Decebal (FOTO)

Vasile Dale

Paznic de la Spitalul Județean Baia Mare atacat cu cuțitul de doi indivizi

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.