BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO / INCIDENT GRAV LA O PISCINĂ din Săcălăşeni: Tânăr salvat de clienţi de la moarte

Grav incident cu puţin timp în urmă la Săcălăşeni, la piscină. Un tânăr a coborât pe topogan, în picioare (susțin martorii). Numai că i s-ar fi făcut rău, a căzut și s-a lovit puternic la cap. A continuat coborârea în stare de inconștiență și a ”aterizat” în piscină.

Norocul a făcut ca momentul să fie surprins de o clientă a piscinei, care îl filma pe soţul ei, şi care de altfel i-a alertat pe cei din jur. Nu știe nimeni unde era salvamarul sau dacă societatea respectivă are om care să supravegheze clienții la piscină.

Băiatul a rămas sub apă, oamenii l-au scos repede, avea capul spart. A fost solicitat prin 112 un echipaj medical.


Tânărul de 21 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral şi a fost transportat la spital de echipajul SMURD.

ACTUALIZARE

În urma publicării articolului, ActualMM.ro a fost contactat de către fratele tânărului accidentat. Acesta ne-a declarat că fratele său este bine acum, dar că accidentul s-ar fi petrecut după ce acesta ar fi leșinat. Tot acesta ne-a declarat că întregul incident a avut loc la piscina Moara Veche.

“Nu este adevărat că s-a lovit la cap. El este bine acum. A leșinat când se dădea pe tobogan și apoi și-a revenit, a ieșit din apă și este bine”, ne-a declarat Dan Lucian.

Te-ar putea interesa si

Echipa Exoros de Robotică de la Colegiul Tehnic „George Barițiu” din Baia Mare demonstrează că perseverența și determinarea conduc la succes

Vasile Dale

ULTIMA ORĂ: Trei maşini implicate într-un carambol în zona mall-ului din Baia Mare (foto, video)

Vasile Dale

EXCLUSIV: ”Urechiosu” și-a băgat în arest și iubita. Din arestul IPJ Maramureș, cumpăra și coordona vânzarea de droguri de mare risc

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.