BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

FOTO ACTUALIZARE / EXCLUSIVITATE – ATAC ÎNFIORĂTOR: Vânzătoarea unui magazin din Lăpușul Românesc a fost înjunghiată de 7 ori în stradă. Lama cuțitului s-a rupt în spate

Caz șocant azinoapte într-o comună din Țara Lăpușului. Din informațiile noastre oferite în exclusivitate de sursele noastre se pare că o femeie în vârstă de aproximativ 40 de ani a fost atacată și înjunghiată cu un cuțit imediat după ora 22.00 în localitatea Lăpuș.

Se pare că femeia tocmai ieșise din magazinul alimentar unde muncea când a fost atacată de un necunoscut. Acesta a înjunghiat-o iar lama cuțitului s-ar fi rupt în spate.

Agresorul nu s-a oprit nici după ce femeia ar fi căzut la pământ. Acesta a continuat să o lovească cu picioarele.



Victima a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare în stare deosebit de gravă. Până în acest moment medicii au făcut tot posibilul să o țină în viață. Astăzi, aceștia au cerut ajutorul unui elicopter SMURD pentru a fi transferată la un spital de specialitate din Spitalul Tg Mureș.

Aceleași surse susțin că principalul suspect ar fi fost reținut de poliție.

ACTUALIZAREIPJ Maramureș

„Polițiștii Secției 7 Suciu de Sus efectuează cercetări și investigații pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care o femeie de 41 de ani a suferit leziuni corporale și în prezent se află internată la spital sub supraveghere medicală.

La finalizarea cercetărilor și după încadrarea juridică a faptei, vor fi dispuse măsuri legale”, declară în exclusivitate pentru vasiledale.ro ag. şef Romeo Tămăşan – IPJ Maramureş.

ACTUALIZARE 2 – Surse

Conform surselor noastre femeia înjunghiată era vânzătoare la un magazin. Se pare că principalul suspect, un cetățean de etnie rromă din aceeași localitate, ar fi pândit-o și a așteptat ca aceasta să închidă magazinul. Atunci a atacat-o cu cuțitul și a înjunghiat-o de 7 ori. Apoi a plecat liniștit. Femeia s-a târât cu ultimele puteri și a reușit să ceară ajutor.

Conform surselor noastre femeia are doi copilași care o așteptau acasă. Suspectul, Darius poreclit Bățoi (19 ani), ar fi declarat anchetatorilor că nu știe de ce a atacat-o pe femeie.

Te-ar putea interesa si

IN FLAGRANT: SPARGATORUL DE MASINI DIN CARTIERUL SASAR PRINS IN FLAGRANT DE UN BAIMAREAN. ALTUL A REUSIT SA FUGA (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

PREMIERĂ / ACTUALIZARE: A deraiat MOCĂNIȚA pe Valea Rea la Vișeu de Sus. Intervin 7 echipaje medicale. 12 persoane rănite (GALERIE FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

INFORMARE SALVAMONT MARAMUREŞ: Risc de avalanşă în Munţii Maramureşului

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult