Recomandate

EXCLUSIV VIDEO: NEW YORK-ul Maramureșului – Tăuții Măgherăuș un oraș urât-mirositor. Noua canalizare refulează rahatul în curțile oamenilor

Cititorii noștri din Tăuții Măgherăuș ne-au trimis astăzi imagini incredibile surprinse într-un oraș al secolului 21 din anul 2020. Un oraș care se visează New York-ul României. Nu de alta dar și-a denumit străzile cu cifre, exact ca în Statele Unite.

Numai că situația din teren este cu totul alta. Sistemul de canalizare, modernizat și reabilitate cică, refulează fără încetare. Și nu oriunde. Tocmai în buricul târgului, pe drumul național 1 C Baia Mare – Satu Mare, în zona intersecției cu strada 23.


Spre exemplu, astăzi dimineață, un localnic a fost trezit cu noaptea-n cap de zgomotul vidanjerilor de la firma care se ocupă sistemul de canalizare. Ce făceau oamenii? Aproape nimic: SPĂLAU DOAR RAHATUL ȘI HÂRTIA IGIENICĂ REFULATĂ DIN SISTEMUL DE CANALIZARE PE MARGINEA DN1C DAR ȘI PRIN CURȚILE OAMENILOR.

Cititorul nostru susține că a alertat imediat inclusiv GARDA DE MEDIU MARAMUREȘ. Doar că, aceștia l-au expediat rapid tocmai spre PRIMĂRIA TĂUȚII MĂGHERĂUȘ.

”Nu este prima dată când tot rahatul îmi vine în curte. Este inacceptabil așa ceva. Nimeni nu ne ascultă. Au făcut o lucrare de mântuială iar rahatul de vine în curte. Astăzi dimineață au spălat mizeria cu jet puternic de apă, iar bucăți din rahat mi-au ajuns până pe terasă. Am copil mic. Cum să îl cresc în putoarea și mizeria asta?” ne-a scris cititorul nostru.

Comenteaza cu Facebook

Te-ar putea interesa si

LACRIMI ŞI DURERE ÎN ZONA CUPROM: Micuţa Estera a fost înmormântată. Criminalul încă de negăsit (VIDEO)

Vasile Dale

FOTO/VIDEO EXCLUSIV – NEBUNIE ÎN BAIA MARE: Hoț urmărit din Baia Sprie până în Baia Mare. S-au tras focuri de armă. Mașină de poliție răsturnată (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

VIDEO – FLAGRANT: Angajat al Primăriei Baia Sprie prins aruncând ilegal gunoaie și moloz direct în câmp

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.