BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV VIDEO – Paranghelie în vreme de pandemie la Coltău: ”Vă așteptăm 🍾🍾🍾alături de primarul nostru Csendes Lajos”

Paranghelie în vreme de pandemie la Coltău, județul Maramureș. Zeci de oameni de etnie rromă au acceptat invitația și au participat la un ceaun și un pahar de șampanie în grădina unui localnic. Invitația a fost făcută public pe o rețea de socializare. Astăzi imaginile au ajuns în atenția presei din Maramureș.

”Astăzi, în data de 8 august la ora 18 vă așteptăm pe toți susținătorii domnului primar Csendes Lajos sa închinăm un pahar și să servim o masa caldă în cinstea celor făcute pentru comunitatea noastră!! Vă așteptăm 🍾🍾alături de primarul nostru. Vă invităm și pe cei care nu sunt cu noi că avem de unde! Vă mulțumim pentru susținere” este mesajul postat în mediul online.

foto: viceprimarul, Csendes Lajos primarul comunei Căltău și Apjok Norbert, deputat UDMR



Autoritățile s-au autosesizat. ”Toate aspectele pentru nerespectarea măsurilor stabilite în starea de alertă sunt în verificarea poliției” a declarat Dan Bucă, purtător de cuvânt al CJSU Maramureș.

Comenteaza cu Facebook

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV – AU ÎNNEBUNIT SALCÂMII… pardon JURNALIȘTII? Încă un jurnalist candidează la funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș

Redactie

EXCLUSIV FOTO: Coincidențe în nordul României. Militari americani cazați la hotelurile din Baia Mare. Tabără militară în Botoșani, diplomați din Israel și UK în vizită la Spitalul din Suceava

Vasile Dale

Specialiștii ne prezintă sticla de focar șemineu cu proprietăți de autocurățare!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult