BREAKING NEWSRecomandate

APEL LA RESPONSABILITATE ŞI SPIRIT CIVIC! Bogdănel Gavra, depistat pozitiv COVID-19

”Trăim vremuri dificile pline de încercări majore pentru noi toți, motiv pentru care încă de la începutul pandemiei, am participat alături de colegii mei la mai multe campanii de sprijinire a categoriilor sociale vulnerabile. Împreună cu oameni responsabili și implicați din comunitatea băimăreană, am reușit să colectăm sume importante de bani pentru achiziționarea de aparatură medicală, distribuind sute de pachete cu materiale sanitare și alimente de bază familiilor nevoiașe, 2000 de măști, peste 800 de viziere și 400 de perechi de ochelari de protecție, fără a-i neglija nici pe vârstnicii noștri care aflați în izolare la domiciliu, ne-au solicitat ajutorul. Tot prin donații private am reușit să oferim secțiilor de terapie intensivă trei aparate de ventilație mecanică, achiziționate în cadrul campaniei STOP Covid, ele fiind astăzi utilizate cu succes la Spitalul de Pneumoftiziologie “Dr. Nicolae Ruşdea” și la Spitalul Judetean de Urgenta “Dr Constantin Opris” , ambele din Baia Mare.

Având în vedere faptul că în prezent numărul de îmbolnăviri cu virusul COVID 19 crește considerabil, am hotărât să ma testez, chiar dacă nu prezentam simptome specifice.


Am decis să fac acest lucru pentru siguranța mea, a familiei dar și a colaboratorilor mei, iar rezultatul primit a fost unul pozitiv, chiar dacă am respectat măsurile de protecție. În acest moment mă aflu în izolare la domiciliu și aștept cu îngrijorare testarea membrilor familiei. Insă gândurile mele se îndreaptă spre băimareni, cărora le trasmit un mesaj: virusul există, e pe cât de real pe atât de periculos și trebuie să vă protejați fiecare în parte pentru sănatatea voastră, a familiilor și a concetățenilor noștri.

În același timp, sunt optimist și ferm convins, că doar împreună vom depăși toate greutățile prezente și viitoare. Aștept cu nerăbdare să-mi reiau activitatea pentru a contribui la viața comunității.

Dumnezeu să ne binecuvânteze!”

Bogdănel Gavra

Comenteaza cu Facebook

Te-ar putea interesa si

Încep lucrările pentru introducerea rețelei de gaz la Coroieni. Președintele Ionel Bogdan și primarul Gavril Ropan au semnat contractul de execuție

Redactie

DIASPORA s-a reunit la BÂRSANA: După 20 de ani petrecuţi în Franţa: „Trebuie să alegi: să rămâi într-o ţară străină sau să te întorci în ţară, la pământul tău”

Vasile Dale

TRAGEDIE DE PAŞTI LA REMEŢI PE SOMEŞ: Bunica preotului greco-catolic din Iadăra a murit carbonizată într-un incendiu (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.