Vestea trecerii în neființă a mareului Ioan Condruc a căzut ca un trăznet în rândul celor care au trăit vremurile de aur ale fotbalului băimărean când gașca nebună de la Baia Mare făcea ravagii în Divizia A și pe continentul european. Antrenată de Viorel Mateianu, FC Baia Mare a practicat cel mai modern fotbal văzut în anii 70-80, iar despre povestea Generației Mateianu s-a tot scris.

Astăzi căpitanul tinerilor nebuni și frumoși, Ioan Condruc s-a stins din viață la 69 de ani! A fost cel mai complet libero din țară, un căpitan adevărat, care a știut să controleze un vestiar tînăr și neliniștit. Răpus de o boală nemiloasă, mă întâlneam cu Ion aproape de casa lui, când mai schimbam impresii despre fotbalul băimărean Nu-i plăceau jumătățile de măsură și suferea cu patimă când vorbeam despre situația fotbalului băimărean!

Rămânem cu amintirea vie a vremurilor când purta banderola de căpitan pe brațul stâng, al unei echipe frumoase, născute parcă să facă istorie! EL, purtătorul tricoului cu numărul 3….

Rămas bun, Ioane!!!

Sursa baiamaresport.ro

Sursa foto: pagina de facebook FC Baia Mare

loading...
Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.