ImportantMaramuresul IstoricRecomandate

CONFIRMAŢI: Cazuri de coronavirus la o casă de tip familial din Baia Mare şi la o unitate medicală din Borşa

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș este abilitat să vă comunice următoarele: sunt două cazuri confirmate, în ultimele 24 de ore, pozitiv la personal medical (asistenți) dintr-o unitate medicală, respectiv un caz la o persoană angajată într-o casă de tip familial din Baia Mare.

oate cele trei persoane sunt asimptomatice și au fost internate în spital. Rezidenții din casa de tip familial și personalul angajat au fost testați, iar rezultatul probelor este negativ.

Contacții direcți au fost carantinați la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile, iar pacienții au fost izolați la nivelul unității medicale.

Direcția de Sănătate Publică Maramureș efectuează ancheta epidemiologică. S-a procedat la dezinfecția secției din unitatea medicală unde își desfășoară activitatea cele două cadre medicale și a casei de tip familial. De asemenea, au fost luate măsurile specifice pentru protecția personalului angajat din cadrul unității medicale și casei de tip familial.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Inundații în Țara Oașului. Trei oameni au fost salvați de pompieri după ce au rămas cu mașina în mijlocul apelor revărsate. Cod portocaliu pe Someș în Maramureș

Vasile Dale

FOTO: O refugiată din Ucraina a murit în piscina interioară a hotelului unui băimărean din Tășnad (actualizare)

Vasile Dale

DETALII DIN DOSARUL CENTRULUI DE REEDUCARE DIN VIȘEU DE SUS: Tinerii sufereau de boli grave și munceau ca sclavii. Rețineri și control judiciar

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.