BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

Galerie foto: Tragedie pe DN17 – Mașina condusă de un băimărean, spulberată de un camion. Bărbatul a murit pe loc

Un GRAV accident rutier a avut loc în această dimineață în Uriu. O mașină în care se aflau cinci persoane, printre care trei copii, a lovit un parapet metalic. În urma impactului mașina a fost proiectată pe contrasens, fiind spulberată de un camion. Șoferul autoturismului a decedat.

Un accident rutier grav s-a petrecut în jurul orei 03.00 în localitatea Uriu.

O mașină condusă de un bărbat de 45 de ani din Baia Mare, în care se aflau cinci persoane, printre care trei copii, a intrat în coliziune cu un parapet metalic. În urma impactului, mașina a fost proiectată pe contrasens și a fost spulberată de un camion.

Spre locul accidentului au fost direcționate echipaje de pompieri, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă SMURD, un echipaj de prim ajutor SMURD, două ambulanțe SAJ dar și polițiștii Serviciului Rutier, de la Formațiunea Rutieră Beclean și cei ai Secției 5 Poliție Rurală Petru-Rareș.



Echipajele de intervenție au găsit la locul indicat cinci victime. șoferul mașinii era încarcerat, în stop cardiorespirator.

Celelalte patru victime, o femeie în vârstă de 45 de ani și cei trei copii, fete în vârstă de 3, 14 și 17 ani, au fost găsite în afara autoturismului, scoase de către ceilalți participanți la trafic, până la sosirea echipajelor de intervenție.

Conducătorul auto a fost extras de pompierii beclenari și au fost începute manevrele de resuscitare, dar din păcate organismul bărbatului nu a răspuns, fiindu-i declarat decesul la locul accidentului.

Te-ar putea interesa si

Aeroclubul Teritorial „Alexandru Papana” Baia Mare: Înscrieri pentru sezonul de zbor 2024!

Vasile Dale

SIGHETU MARMAŢIEI: Un bărbat a căzut în stradă şi s-a lovit puternic la cap. A fost luat de SMURD şi dus la spital (FOTO)

Vasile Dale

DESCOPERIT DE POLIŢIŞTII DE FRONTIERĂ: Cu marijuana în torpedou, la plimbare prin Dragomireşti

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult