Eveniment

ALTE CADRE MEDICALE INFECTATE ÎN JUDEŢ: Trei cazuri pozitive la un centru medical din Bârsana

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș comunică confirmarea a trei cazuri pozitive la un centru medical de pe raza județului.

Cele trei cadre medicale infectate cu noul Coronavirus sunt asimptomatice. Contacții direcți au fost carantinați la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile. Direcția de Sănătate Publică Maramureș efectuează ancheta epidemiologică.

Toate celelalte cadre medicale care își desfășoară activitatea în cadrul centrului au fost testate, iar rezultatele probelor de laborator sunt negative. S-a procedat la dezinfecția centrului medical. De asemenea, au fost dispuse măsurile specifice pentru protecția personalului din centrul medical.

Pentru a preveni și limita infecția cu SARS-CoV-2 la nivelul județului nostru, le reamintim cetățenilor să respecte măsurile stabilite de autorități în perioada stării de alertă, normele stabilite de specialiști, purtarea măștii de protecție în spațiile deschise stabilite prin hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, respectiv păstrarea distanței fizice de protecție sanitară și igienizarea frecventă a mâinilor.

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIE LA VIȘEU DE JOS: Un șofer a ajuns cu mașina într-un garaj și a decedat

Vasile Dale

AU CĂLCAT PE BEC ÎN JUDEŢELE VECINE: Un bărbat din Săliştea de Sus a lovit cu mașina un pieton beat, în Dealul Ștefăniței – Bistriţa Năsăud. Maramureşean depistat beat la volan de polițiștii din Cehu Silvaniei

Redactie

EXCLUSIV: COPIL de 13 ani BĂTUT de un localnic din Dragomirești. Vacanță de coșmar pentru adolescentul venit din Anglia la bunici (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.