BREAKING NEWSEvenimentImportantRecomandate

APEL UMANITAR: Să ajutăm o tânără de 25 de ani, internată la Spitalul TBC. Maramureşeanca, infectată cu Covid-19, are nevoie de plasmă

Un apel de ajutor a fost lansat pe reţelele de socializare, pentru o tânără de 25 de ani, infectată cu COVID-19, internată în stare gravă la spitalul suport (TBC) din Baia Mare.

“URGENT! Facem apel la persoane care au avut COVID și s-au vindecat! Căutăm donatori de plasmă pentru o tânără de 25 de ani în stare critică la spitalul TBC!!! Oameni dragi vă rugăm din suflet dacă puteți să ajutați! Persoană de contact: 0749 296 785”, se arată în mesaj.

Surse medicale au declarat pentru ActualMM că tânăra a ajuns la spital în cursul zilei de ieri, 15 august. Starea ei de sănătate a fost gravă, medicii fiind nevoiți să o intubeze, în secția de ATI.



Unul dintre tratamentele care ar putea să o salveze pe tânără este cel cu plasmă, care s-a dovedit a fi eficient și în alte cazuri în județul nostru. Pentru asta, e nevoie ca persoane care au avut virusul și s-au vindecat să doneze sânge.

Te-ar putea interesa si

Acţiune de combatere a faptelor ilegale din domeniul silvic

Redactie

NEATENŢIA COSTĂ: O bătrână din Borșa a rămas fără 4.100 de euro. Hoaţa a fost reținută de polițiști pentru furt

Redactie

OPERATIVITATE: Poliţiştii din Cavnic au recuperat banii furaţi din casa unui bătrân de 81 de ani

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult