Eveniment

RUTIERE ÎN WEEKEND: Accident rutier cu trei răniţi la Sighetu Marmaţiei, mai multe infracţiuni (FOTO)

Vineri, la ora 18:00, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Lazu Baciului din municipiu a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule.
Poliţiştii au constatat că accidentul s-a produs pe fondul nerespectării distanţei regulamentare.
În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a trei persoane cu vârste cuprinse între 41 şi 64 de ani, care au fost transportate la spital pentru investigaţii medicale.
Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Acţiune pentru respectarea normelor de circulaţie pe drumurile publice şi controlul stării tehnice a autovehiculelor

La finalul săptămânii trecute, poliţiştii din Borşa, Ulmeni şi cei din Tăuţii Măgherăuş, împreună cu reprezentanţi ai R.A.R. Maramureş, au desfăşurat o nouă acţiune pe linia controlului stării autovehiculelor, respectării normelor de circulaţie pe drumurile publice şi identificarea conducătorilor de autovehicule care circulă sub influența băuturilor alcoolice.

Poliţiştii au oprit pentru verificări peste 100 de autovehicule, iar în urma neregulilor constatate au aplicat 38 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 15.000 de lei.
Ca măsură complementară poliţiştii au dispus măsura reţinerii a şapte certificate de înmatriculare şi trei permise de conducere.

Infracţiuni rutiere

În weekend-ul care tocmai s-a încheiat, poliţiştii rutieri maramureşeni au depistat pe drumurile publice din judeţ 13 bărbaţi şi o femeie care au condus sub influenţa băuturilor alcoolice sau fără a deţine permis de conducere. Rezultatele testărilor cu aparatele etilotest a indicat valori cuprinse între 0,50 şi 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În toate cazurile au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: OPRIȚI DE MASCAȚI – Bătaie de joc la adresa LEGII! Party cu DJ la îngrămădeală în clubul de lângă Barajul Firiza (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

RUTIERE: Impact soldat cu victime la Cătălina, bărbat reținut pentru comiterea mai multor infracțiuni

Redactie

RUTIERE: Un bărbat beat din Satu Nou de Jos a ajuns la spital după ce a căzut din tractor.

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.