BREAKING NEWSRecomandate

CORONAVIRUS 20 AUGUST: 37 cazuri noi în Maramureş, un deces


Până astăzi, 12 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 74.963 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

34.196 pacienți au fost declarați vindecați și 8.820 pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.346 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

În Maramureş, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 37 cazuri noi de persoane infectate, totalul ridicându-se la 915.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 23 de maramureşeni au fost reconfirmaţi pozitiv.

Avem şi un deces, un bărbat, categoria de varsta 70-79 de ani, nu a prezentat comorbiditati, totalul celor care şi-au pierdut viaţa ridicându-se la 50.

De asemenea, de pe pagina de facebook a Primăriei Şişeşti aflăm că în comună mai sunt două persoane infectate.

„Va comunicam ca au fost confirmate inca 2 cazuri de infectie cu noul coronavirus in Comuna Sisesti, unul in localitatea Surdesti si unul in localitatea Sisesti.
Persoana din localitatea Sisesti este un angajat al Primariei care in ultimele doua saptamani s-a aflat in concediu. A efectuat testul in localitatea Cluj Napoca urmand, ca ulterior sa fie supus unei interventii chirurgicale. In prezent este asimptomatic.
Avand in vedere aceasta situatie va rugam sa respectati normele de protectie impuse de autoritati precum: pastrarea distantei de minim 2 metri intre persoane; evitarea locurilor aglomerate; purtarea mastii de protectie atat in spatiile inchise, cat in locurile aglomerate din aer liber; dezinfectarea mainilor”.

Te-ar putea interesa si

ULTIMĂ ORĂ: Impact între un taxi și un autoturism în Baia Mare. O persoană rănită (foto)

Vasile Dale

ACCIDENT: S-a răsturnat cu tractorul într-o pădure de lângă Strâmtura. Elicopterul SMURD a preluat victima

Vasile Dale

VIDEO: Coliziune la Rozavlea, o persoană încarcerată – ACTUALIZARE

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.