BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO, GALERIE FOTO: INCREDIBIL – Mașină de teren dezmembrată pe Valea Borcutului. 4 victime, dintre care una încarcerată

Un grav accident de circulație a avut loc azi noapte în jurul orei 1.00 în cartierul băimărean Valea Borcutului.

Din primele informații se pare că în accident a fost implicat un singur autoturism care s-a izbit violent de un stâlp din beton. Patru persoane au fost rănite, dintre care una a rămas încarcerată.

De precizat că datorită stării deplorabile a maşinii, în urma impactului, caroseria s-a desprins de şasiu.

La fața locului au intervenit echipajele Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș, SMURD Maramureș, pompierii de la descarcerare și polițiștii.

video: ActualMM.ro.

Actualizare – ISU Maramureş

Echipajul de descarcerare din cadrul Detașamentului Baia Mare a intervenit la un accident rutier pe Valea Borcutului. În urma accidentului au rezultat 4 victime din care una a rămas încarcerată. La locul accidentului s-au deplasat și echipajele medicale ale S.M.U.R.D. și S.A.J. Trei dintre victime (34,14 și 30 de ani) au fost transportate la spital de către echipajele medicale. O persoană a refuzat transportul la spital.

Actualizare – IPJ Maramureş oficial

În data de 23.08.2020, la orele 23:50, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin 112 cu privire la producerea unui accident rutier în municipiu.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că un bărbat de 34 de ani din Baia Mare, în timp ce conducea un autoturism a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp de beton.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto și a doi pasageri din autoturism, dintre care un minor de 14 ani. Aceștia au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă i-au fost prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că șoferul nu deține permis de conducere, iar autoturismul implicat în accident este neînmatriculat. Polițiștii continuă cercetările.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT RUTIER ÎN APA: Un băimărean și doi câini Golden Retriever rămași captivi într-o maşină, salvați de pompierii sătmăreni (FOTO)

Vasile Dale

CA-N JUNGLĂ: Băimărenii sunt revoltați pentru că edilii îndrăgostiți ai municipiului au uitat de cimitirul Horia 1. Bălăriile au acoperit mormintele (foto)

Vasile Dale

COD ROŞU de ploi torenţiale la Vişeu de Sus

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.