Purtătorul de cuvânt din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:
Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus, la data de 23.08.2020, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului T.I.A. pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu, prevăzută de art. 224 alin. 1 Cod penal şi lovire, prevăzută de art. 193 alin. 2 Cod penal, totul cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod penal şi art. 41 alin. 1 Cod penal.
La data de 22.08.2020 faţă de numitul T.I.A. a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore.
Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că inculpatul T.I.A., în data de 22.08.2020, în jurul orei 19:30, după ce a pătruns fără drept şi fără consimţământul persoanei vătămate (fosta concubină) în locuinţa acesteia situată în municipiul Baia Mare, i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele, în diferite zone ale corpului, cauzându-i leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare un număr de 2-3 zile de îngrijiri medicale.
Inculpatul a comis infracţiunile în stare de recidivă postcondamnatorie.
La data de 23.08.2020 dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Baia Mare.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.