Eveniment

INSTANŢA A HOTĂRÂT: Bărbatul care şi-a bătut concubina după ce a năvălit în apartamentul ei a fost arestat

Purtătorul de cuvânt din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:
Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus, la data de 23.08.2020, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului T.I.A. pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu, prevăzută de art. 224 alin. 1 Cod penal şi lovire, prevăzută de art. 193 alin. 2 Cod penal, totul cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod penal şi art. 41 alin. 1 Cod penal.
La data de 22.08.2020 faţă de numitul T.I.A. a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore.
Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că inculpatul T.I.A., în data de 22.08.2020, în jurul orei 19:30, după ce a pătruns fără drept şi fără consimţământul persoanei vătămate (fosta concubină) în locuinţa acesteia situată în municipiul Baia Mare, i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele, în diferite zone ale corpului, cauzându-i leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare un număr de 2-3 zile de îngrijiri medicale.
Inculpatul a comis infracţiunile în stare de recidivă postcondamnatorie.
La data de 23.08.2020 dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Baia Mare.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Incendiu violent la Poienile de Sub Munte. O butelie era să sară în aer iar focul să se extindă la Spital

Vasile Dale

ACCIDENT PE DN 19: Trei maramureşeni răniţi, în urma unui impact produs de un şofer băut, care a părăsit locul accidentului (foto)

Redactie

Şoferiţă din Baia Mare, depistată băută la volan. Era cu un copil de 7 ani în maşină

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult