Eveniment

ALCOOLUL LA VOLAN: Doi maramureşeni s-au ales cu dosare penale pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice

Ieri, 26 august, ora 06.30, poliţiştii din Târgu Lăpuş au intervenit la un accident auto produs pe DN 18B dinspre localitatea Boiereni către localitatea Rohia.
La faţa locului au constatat faptul că un tânăr de 21 de ani, a condus un autoturism cu viteză excesivă, iar după o curbă la dreapta a acroşat un autoturism care se afla în staționare pe partea carosabilă.
În urma impactului cele două autoturisme au fost avariate, iar conducătoarea autoturismului staţionat, o femeie de 50 de ani a suferit vătămări corporale. Acesta a fost transportată de un echipaj SMURD la Spitalul din Târgu Lăpuș în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultat fiind negativ în cazul femeii, iar în cazul tânărului rezultatul a fost de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul din Târgu Lăpuș unde i-au fost prelevate mostre de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.
Totodată, poliţiştii Secției 1 Groși au oprit pentru control, un autoturism condus pe DJ 182B, în localitatea Săcălășeni. La volanul acestuia a fost identificat un bărbat de 43 de ani din Baia Mare care emana halenă alcoolică.
În urma testării cu aparatul etilotest a reieşit faptul că acesta avea o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În ambele cauze s-au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe

Te-ar putea interesa si

MISIUNE EMOŢIONANTĂ LA SEINI: O barză cu aripa fracturată, salvată de poliţişti

Redactie

FOTO: Coliziune între două autoturisme pe DJ 184. Trafic dirijat de poliţie – ACTUALIZARE

Redactie

ACTUALIZARE ACCIDENT: A INCALCAT MARCAJUL CONTINUU IAR UN ALT AUTOTURISM A LOVIT-O SI S-A DAT PESTE CAP LA SOMCUTA MARE (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.