Sindicaliștii polițiștilor sare la gâtul conducerii Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Maramureș. Un document exploziv a plecat din biroul sindicatelor înspre cabinetul șefului Poliției Maramureș.

Actualul șef al IPJ Maramureș (încă în funcție – o să explicăm de ce am spus încă în funcție, n.r.) are de răspuns punctual la trei întrebări ale sindicaliștilor SNPPC.

Cea mai importantă și șocantă întrebare este: Dacă ulterior ședinței din data de 15 iulie 2020 a mai fost alocat un indicator la IPJ Maramureș, care au fost criteriile care au stat la baza acordării acestui indicator agentului șef de poliție Sanda Morar Eleonora și dacă au existat și alte propuneri?

Cu alte cuvinte, sindicaliștii din poliție cer să afle care a fost motivația alocării salariului de excelență polițistului Sanda Morar, având în vedere că nu s-ar fi remarcat în niciun fel în munca de polițist – după cum susțin sursele noastre. Aceleași surse susțin că în cursul anului 2019 în conformitate cu raportul întocmit de șefii direcți ai polițistei nu i-ar fi permis acordarea unui asemenea ”premiu”.

Trebuie să spunem că acest salariu de excelență ar fi trebuit primit de agentul de poliție rutieră Gheorghe Onisie, aflat în arest preventiv după ce a fost săltat de procurorii maramureșeni sub acuzația de luare de mită.

Acum să explicăm și motivul pentru care am spus mai sus că inspectorul șef este încă în funcție.

Surse din rândul polițiștilor maramureșeni ne-au șoptit că la începutul acestei săptămâni inspectorul șef Liviu Grozavu s-ar fi deplasat la București, la șefii mai mari. În urma acestei întâlniri se pare că este tot mai aproape să revină pe funcția de șef al Direcției Generale Anticorupției (DGA) Maramureș, funcție care nu este ocupată și care a fost ocupată de domnia sa până la preluarea conducerii IPJ Maramureș.

Așteptăm și o poziție oficială referitoare la cele scrise în acest articol. Mai jos puteți citi întrebările pe care sindicaliștii din IPJ Maramureș le-a adresat comenzii instituției:

foto principal: facebook.com/document SNPPC

Comenteaza cu Facebook

loading...
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.