RecomandateTara Lapusului

ULTIMA ORĂ / COROIENI / ACTUALIZARE: Bărbat decedat după ce a fost surprins sub un zid de sprijin

Echipajele de intervenţie au fost solicitate în această dimineaţă în licalitatea Coroieni, la ieşire spre Târgu Lăpuş. Potrivit primelor date, un bărbat a fost surprins sunb un zid de sprijin.

Actualizare

Barbatul de 52 de ani, surprins sub un zid de sprijin, a decedat. Se lucreaza la extragerea trupului neinsufletit.

Actualizare – IPJ Maramureş

Azi, în jurul orei 09:00, polițiștii Secției 7 Suciu de Sus au fost sesizați prin 112, despre faptul că pe D.J. 109 F de pe raza localității Coroieni, un perete de beton al unui cămin subteran de la rețeaua de apă potabilă a căzut peste un bărbat.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că bărbatul de 53 de ani, din Bistrița Năsăud, angajat al unei firme care execută lucrări la drumuri și rețeaua de apă, în timp ce efectua lucrări de decofrare a unui cămin din beton, peretele lateral s-a desprins și a căzut peste el provocându-i decesul.

Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei.

De asemenea un martor ce se afla în zonă a încercat să-l scoată pe bărbat de sub dărâmături, însă peretele din beton i-a prins și amputat degetele de la mâna dreaptă.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă, ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

AJVPS MARAMUREŞ ÎN DOLIU: Directorul Ionică Pop a pierdut lupta cu boala

Redactie

EXCLUSIV FOTO: Tragedie în Săcel – Un bărbat din Ponorâta a decedat după ce a pus mâna pe un fir de curent căzut pe malul Izei

Vasile Dale

ACTUALIZARE VIDEO – SCANDAL: Polițist de la Șomcuta Mare filmat aruncând gunoaie dintr-o mașină în cartierul Ferneziu. Același polițist implicat într-o bătaie la o petrecere în pandemie

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.