Eveniment

BAIA SPRIE: Trei infracţiuni, un singur autor. A provocat un accident după ce a urcat beat şi fără permis pe un moped

Ieri, 31 august, poliţiştii din Baia Sprie au intervenit la un accident rutier produs între un moped şi un autoturism pe strada Ignişului din oraş.

La faţa locului poliţiştii au identificat un bărbat de 55 de ani din Baia Sprie care a condus un moped, iar la un moment dat a acroşat în partea dreaptă faţă un autoturism care circula din sens opus şi era condus de către un bărbat de 61 de ani.

În urma verificărilor poliţiştii au constatat faptul că mopedul implicat în accident este neînmatriculat, iar conducătorul acestuia nu deţine permis de conducere.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în cazul bărbatului de 61 de ani şi de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 55 de ani, fapt pentru care a fost transportat la spital în vederea recoltării de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis, conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Te-ar putea interesa si

PRELUARE ACTUALMM: Continuă disensiunile între vecinii scandalagii din Ferneziu. A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor

Redactie

FOTO: Poliţiştii maramureşeni. în sprijinul refugiaţilor şi în timpul liber

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Un bărbat ar fi incendiat o anexă plină cu fân la Poienile de Sub Munte

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.