BREAKING NEWSNationalRecomandate

A DAT COVID-UL ÎN PNL MARAMUREŞ: Premierul Orban nu mai calcă în județ – Un penelist din staff-ul de campanie a fost confirmat pozitiv (ACTUALIZARE)


Un comunicat transmis de PNL Maramureş informează faptul că un membru al partidului este confirmat pozitiv cu COVID-19.

Comunicatul integral mai jos:

Organizația PNL Maramureș informează opinia publică că unul dintre membrii din staff-ul de campanie a fost confirmat pozitiv la testul COVID-19.

Riscul de contaminare este prezent în comunitățile noastre și fiecare moment de acest gen ne amintește tuturor că lupta cu pandemia este o cursă pe termen lung pe care suntem datori cu toții să o câștigăm.

Împreună cu colegii noștri și autoritățile cu atribuții în domeniul sănătății publice, vom lua măsurile necesare pentru prevenirea răspândirii virusului în comunitatea noastră.

Suntem în permanent contact cu Direcția de Sănătate Publică și urmăm toate măsurile pe care această situație le impune.

Vom continua campania electorală cu respectarea tuturor prevederilor și normelor legale, așa cum am făcut și până în prezent, sănătatea și siguranța cetățenilor fiind prioritare pentru noi.

Vom depăși acest moment dificil și vom duce în continuare lupta pentru a schimba în bine administrația locală. (Biroul de presă PNL Maramureș)

ACTUALIZARE

Conform informațiilor noastre la finele acestei săptămâni premierul Orban ar fi trebuit să fie ajungă în județul Maramureș. Se pare că această deplasare a fost anulată după ce membrul din staff-ul de campanie al PNL a fost confirmat pozitiv COVID-19.

Mai mult, nimeni nu știe în ce stadiu este ancheta epidemiologică a DSP Maramureș. Spunem acest lucru pentru că, așa cum vedem din fotografiile publicate pe pagina oficială a candidatului PNL la Consiliul Județean Maramureș, membrul din staff-ul de campanie apare când cu mască, când fără mască. Iar localitățile în care a fost prezent intrând în contact cu zeci de persoane sunt numeroase. Amintim doar câteva: Șomcuta Mare, Satulung, Repedea etc.

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE – SCANDAL LA WEIDMULLER DIN TĂUŢII MĂGHERĂUŞ: Angajaţii au refuzat să intre în schimb şi protesteaza în curtea fabricii datorită diminuării salariilor. Punctul de vedere al conducerii firmei

Vasile Dale

FOTO: NU S-AU LECUIT! După ce şeful DSP Maramureş s-a pozat fără mască de protecţie în Catedrala Episcopală din Baia Mare, acum a comis-o şeful de la puşcărie! Amendat cu 500 lei (actualizare)

Redactie

IJJ MARAMUREŞ: Viitori jandarmi în stagiul de practică

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.