Eveniment

RUTIERE: Conducere fără permis la Cătălina, dosare penale pentru doi bărbaţi implicaţi într-un accident rutier la Berchezoaia

Ieri, poliţiştii secţiei 1 Groşi au oprit pentru control un autoturism care circula pe DJ 182 B în localitatea Cătălina, dinspre Baia Mare înspre Săcălășeni.
În urma verificărilor poliţiştii au constatat că tânărul de 26 de ani care se afla la volanul autoturismului, nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

*****

Ieri, 01 septembrie, în jurul orei 12.00, poliţiştii din Șomcuta Mare au intervenit la un accident rutier produs pe raza localităţii Berchezoia.
La faţa locului poliţiştii au constatat faptul că un bărbat de 45 de ani a condus un moped, pe str. Principală, fără ca acesta să aibă montate numere de înmatriculare.
La un moment dat s-a dezechilibrat şi s-a izbit de o remorcă confecționată artizanal, care era tractată de un tractor de asemenea neînmatriculate și neînregistrate. Acesta era condus de către un bărbat de 69 de ani.

În urma impactului conducătorul mopedului a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spital, unde a rămas internat pentru acordarea de îngrijiri medicale. Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltată o mostră de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar conducătorul tractorului a fost testat rezultatul fiind zero.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Te-ar putea interesa si

BĂIMĂRENI CU UN TUPEU INCREDIBIL: Zeci de rromi de la Combinat au ieșit în drum să bea o bere. Ce pandemie… ce coronavirus… (FOTO)

Vasile Dale

MIREȘU MARE: Primarul Mătieș a fost la o serie de întâlniri cu miniștrii din Guvernul României

Vasile Dale

Galerie foto – ACCIDENT GRAV: Două autoturisme s-au ciocnit la Vișeu de Sus pe DN18 (actualizare 2)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.