Caz înfricoșător petrecut ieri în localitatea maramureșeană Vișeul de Jos. O cățelușă a fost legată de picioare și ucisă cu o ușă de sobă de către persoane momentan necunoscute. Imaginile video terifiante de la fața locului ne-au fost transmise azi de către un cititor al ActualMM.

Potrivit cititorului nostru, autorii faptei au legat picioarele câinelui cu o sfoară, după care au lovit-o în mod repetat cu ușa de metal a unei sobe până când aceasta și-a dat duhul, toate acestea în mijlocul drumului. Nu se știe care ar putea să fie motivul oribilei crime.

În imaginile video, surprinse după ce crima a fost comisă, se poate observa cum un localnic încearcă să îndepărteze trupul patrupedului cu o lopată, în timp ce persoanele care filmează se amuză pe seama momentului.

ACTUALIZARE


Potrivit ultimelor informații, se pare că cel care a ucis câinele ar fi chiar bărbatul filmat în timp ce încearcă să ridice trupul neînsuflețit de pe asfalt cu o lopată. Surse din rândul polițiștilor ne-au declarat că motivul crimei ar fi fost unul halucinant: bărbatul le-ar fi spus polițiștilor că patrupedul este fără stăpân și că, de câteva zile, îi mânca găinile din curte, astfel că l-a ucis. Acesta le-ar mai fi declarat anchetatorilor că a aruncat trupul câinelui într-un râu.

Cel care a ucis cu sânge rece animalul s-a ales cu dosar penal, fiind cercetat în libertate. Rămâne de văzut dacă procurorul de caz va cere în instanță arestarea bărbatului.
“Azi, 3 septembrie, în urma apariției articolului postat în mediul online cu titlul “Exclusiv Maramureșulul sălbatic câine legat de picioare și ucis cu ușa de la sobă”, politistii din Viseul de Jos s-au autosesizat cu privire la aceste aspecte.

La fața locului polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 33 ani din comună a agresat un câine fără stăpân. În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere a animalelor cu intenție sau fără drept“, a declarat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, pentru ActualMM.

ACTUALMM

loading...
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.