BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

PRELUARE ACTUALMM / EXCLUSIV: MARAMUREȘUL SĂLBATIC – Câine legat de picioare și UCIS cu ușa de la sobă (ACTUALIZARE)

Caz înfricoșător petrecut ieri în localitatea maramureșeană Vișeul de Jos. O cățelușă a fost legată de picioare și ucisă cu o ușă de sobă de către persoane momentan necunoscute. Imaginile video terifiante de la fața locului ne-au fost transmise azi de către un cititor al ActualMM.

Potrivit cititorului nostru, autorii faptei au legat picioarele câinelui cu o sfoară, după care au lovit-o în mod repetat cu ușa de metal a unei sobe până când aceasta și-a dat duhul, toate acestea în mijlocul drumului. Nu se știe care ar putea să fie motivul oribilei crime.

În imaginile video, surprinse după ce crima a fost comisă, se poate observa cum un localnic încearcă să îndepărteze trupul patrupedului cu o lopată, în timp ce persoanele care filmează se amuză pe seama momentului.

ACTUALIZARE


Potrivit ultimelor informații, se pare că cel care a ucis câinele ar fi chiar bărbatul filmat în timp ce încearcă să ridice trupul neînsuflețit de pe asfalt cu o lopată. Surse din rândul polițiștilor ne-au declarat că motivul crimei ar fi fost unul halucinant: bărbatul le-ar fi spus polițiștilor că patrupedul este fără stăpân și că, de câteva zile, îi mânca găinile din curte, astfel că l-a ucis. Acesta le-ar mai fi declarat anchetatorilor că a aruncat trupul câinelui într-un râu.

Cel care a ucis cu sânge rece animalul s-a ales cu dosar penal, fiind cercetat în libertate. Rămâne de văzut dacă procurorul de caz va cere în instanță arestarea bărbatului.
“Azi, 3 septembrie, în urma apariției articolului postat în mediul online cu titlul “Exclusiv Maramureșulul sălbatic câine legat de picioare și ucis cu ușa de la sobă”, politistii din Viseul de Jos s-au autosesizat cu privire la aceste aspecte.

La fața locului polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 33 ani din comună a agresat un câine fără stăpân. În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere a animalelor cu intenție sau fără drept“, a declarat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, pentru ActualMM.

ACTUALMM

Te-ar putea interesa si

CA-N FILMELE CU PROȘTI: Mașină de gunoi îngropată în noroi, pe o stradă din Sighet (galerie foto)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: TRAGEDIE LA CAVNIC – Bărbat descoperit decedat în râul din oraș (actualizare)

Vasile Dale

VIDEO – A fost rupere de nori la Borșa. Podurile și podețele în pericol – ACTUALIZARE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.