BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV LIVE: Un camion a trecut peste o fetiță de 9 ani. Accidentul șocant a fost filmat și contrazice total ancheta poliției

Un grav accident de circulație s-a produs astăzi spre seara pe DN18 pe raza orașului Borșa. O fetiță de 9 anișori a fost grav rănită după ce un camion plin cu pământ a trecut peste membrele inferioare ale acesteia. Poliția susține că fetița a ieșit pe partea carosabilă de pe un trotuar. Doar că www.vasiledale.ro, www.baiamare24.ro are imaginile LIVE ale accidentului. Iar aceste imagini video CONTRAZIC TOTAL ANCHETA POLIȚIEI RUTIERE BORȘA.

Ce se vede pe imagini exclusive primite de redacția noastra

Șoferul unui camion trage de volan brusc stânga. Se pare că acesta ar fi văzut cum o fetiță aflată pe bicicletă se sperie de un un autoturism care ar fi ieșit cu spatele dintr-o curte în drumul național 18.

Pentru a evita impactul se pare că șoferul a tras brusc de volan, a trecut pe contrasens, a urcat pe trotuar și a trecut peste fetiță. Sursele noastre spun că mașina celui care ar fi ieșit din curte este a unui candidat PNL la Consiliul Local al orașului Borșa.

Avertisment imagini șocante!

Ce spune poliția

Azi, la ora 17:44, polițiștii din Borșa au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că pe strada Unirii din localitate a avut loc un accident rutier cu victime. La fața locului polițiștii au constatat că un bărbat de 30 de ani din Borșa, care conducea un autovehicul marca TATRA, a acroșat o minoră în vârstă de 9 ani.

Aceasta era cu bicicleta pe trotuar când, la un moment dat a ieșit brusc în fața autovehicului. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a minorei, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Să mai spunem că micuța a fost preluată de un elicopter SMURD de la Spitalul Borșa, fiind transferată la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

VITEZA EXCESIVĂ LA BORŞA: O femeie a plonjat cu autoturismul în carea avea doi copii în pârâu

Vasile Dale

TULGHIEȘ – Încă un proiect încheiat cu succes de administrația publică locală din Mireșu Mare (foto)

Vasile Dale

L-AŢI VĂZUT? / ACTUALIZARE Băimărean de 63 de ani a dispărut de acasă. Bărbatul a fost găsit după 2 săptămâni

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.