Maramuresul IstoricRecomandate

ACTUALIZARE: Misiune de salvare în Munţii Rodnei. Un adolescent tăiat la mâini a fost adus la Spitalul Borșa

Salvamontiştii montani din Borşa, sprijiniţi de un echipaj al poliţiei încearcă să ajungă într-o zonă greu accesibilă a Munţilor Rodnei, unde un bărbat ar fi suferit mai multe răni provocate de un cuţit.

Din primele informaţii se pare că incidentul s-ar fi produs la o stână, iar o a doua persoană ar fi sunat la 112 cerând ajutor. Deocamdată nu este clar dacă victima şi-a provocat rănile singur sau dacă i-au fost provocate de altcineva.

Trebuie sa menţionăm faptul că evenimentul a avut loc pe raza judeţului Bistriţa Năsăud, doar că timpul de intervenţie de la Borşa este mult mai scurt decât daca se trimiteau echipaje din judeţul vecin.

ACTUALIZARE

Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost coborât de pe munte de echipajul Salvamont Borșa. Acesta prezenta tăiaturi de cuțit la nivelul membrelor superioare și a fost predat echipajului de Ambulanță Borșa. Ajuns la Spitalul din Borșa medicii l-au tratat, el fiind în afara oricărui pericol.

Polițiștii au stabilit că nu a fost vorba despre nicio infracțiune, ci despre o autoaccidentare. Practic, se pare că adolescentul ar fi căzut cu mâinile direct în lama cuțitului.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Două mașini s-au acroșat la Suciu de Jos. Ambele au ajuns pe imaș

Vasile Dale

SOLIDARITATE: O femeie din Deva și-a cheltuit mare parte din venit ca să vină cu un taxi în Sighet să ducă refugiați la ea acasă

Redactie

EXCLUSIV FOTO: Scandalul gunoiului din Baia Mare trece la alt nivel. Drusal-ul strânge toate tomberoanele amplasat în oraș… pentru igienizare (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult