Maramuresul IstoricRecomandate

ACTUALIZARE: Misiune de salvare în Munţii Rodnei. Un adolescent tăiat la mâini a fost adus la Spitalul Borșa

Salvamontiştii montani din Borşa, sprijiniţi de un echipaj al poliţiei încearcă să ajungă într-o zonă greu accesibilă a Munţilor Rodnei, unde un bărbat ar fi suferit mai multe răni provocate de un cuţit.

Din primele informaţii se pare că incidentul s-ar fi produs la o stână, iar o a doua persoană ar fi sunat la 112 cerând ajutor. Deocamdată nu este clar dacă victima şi-a provocat rănile singur sau dacă i-au fost provocate de altcineva.

Trebuie sa menţionăm faptul că evenimentul a avut loc pe raza judeţului Bistriţa Năsăud, doar că timpul de intervenţie de la Borşa este mult mai scurt decât daca se trimiteau echipaje din judeţul vecin.

ACTUALIZARE

Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost coborât de pe munte de echipajul Salvamont Borșa. Acesta prezenta tăiaturi de cuțit la nivelul membrelor superioare și a fost predat echipajului de Ambulanță Borșa. Ajuns la Spitalul din Borșa medicii l-au tratat, el fiind în afara oricărui pericol.

Polițiștii au stabilit că nu a fost vorba despre nicio infracțiune, ci despre o autoaccidentare. Practic, se pare că adolescentul ar fi căzut cu mâinile direct în lama cuțitului.

Te-ar putea interesa si

CARAMBOL: UN MARAMURESEAN CU BMW A DISTRUS TREI MASINI PARCATE IN CLUJ NAPOCA (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Scandal în stradă la Fersig. Femeie amenințată cu moartea de un adolescent și doi adulți. Totul ar fi pornit de la live-urile de pe tik-tok

Vasile Dale

PRELUARE ACTUALMM: Declarațiile halucinante ale directorului spitalului din Vișeu de Sus, în cazul asistentului medical decedat

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.