BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO, VIDEO: Doi morţi într-un grav accident rutier, cu o ambulanţă implicată. Traficul Baia Mare – Satu Mare blocat

Un accident rutier mortal s-a produs în această dimineaţă în județul Satu Mare. Totul s-a întâmplat în jurul orei 07.00, pe Drumul Național 19, între localitatea Ciuperceni și orașul Livada. Potrivit informațiilor PresaSM, este vorba despre un impact între trei mașini, iar două persoane au decedat, din care una a fost carbonizată.

Este vorba despre un impact între o autoutilitară, în care se aflau cinci pasageri, o autospecială a Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare, în care se aflau trei pasageri, respectiv un autoturism, care a ajuns în șanț, oprindu-se într-un cap de pod. Autoutilitara a ars, iar un pasager a ars de viu, din păcate. Cealaltă persoană decedată se afla în ambulanţă.

La fața locului se află mai multe echipaje medicale de prim-ajutor de la SMURD și Serviciul Județean de Ambulanță, echipaje de descarcerare și stingere de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Doliu la SAJ Satu Mare

Serviciul Județean de Ambulanță (SAJ) și-a pierdut unul dintre asistenți în această dimineață, în accidentul care a avut loc pe DN19. Victor a intrat în stop cardio-respirator, iar colegii săi nu au reușit să îl salveze.

Victor C. este asistentul SAJ Satu Mare care și-a pierdut viața în accidentul petrecut în această dimineață pe DN19, între Ciuperceni și Livada. Ambulanța se afla în misiune, răspunzând unei solicitări venite de la un pacient.

Tânărul care și-a dedicat viața salvării pacienților, a intrat în stop cardio-respirator în urma impactului, iar colegii săi nu au mai putut să îl salveze.

Sursa PresaSM

Te-ar putea interesa si

VREME REA: Cod portocaliu de ninsori și viscol – Ninge abundent pe DN17C în pasul Dealul Ștefăniței (VIDEO)

Vasile Dale

AVERTIZARE HIDRO: Noi coduri galben şi portocaliu de inundaţii în Maramureş (VIDEO)

Vasile Dale

SENTINȚĂ DEFINITIVĂ: Asociația Composesorală Borșa a obținut în justiție dizolvarea Asociației Composesorală CISLA!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.