Maramuresul Istoric

AGRESIUNE LA ONCEŞTI: Ordin de protecţie emis pe numele unui bărbat violent care şi-a bătut băiatul de 13 ani

Aseară, în jurul orei 22.00, poliţiştii Secției 5 Politie Rurală Ocna Șugatag au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că soţul acesteia provoacă scandal la domiciliu.
Poliţiştii ajunşi la faţa locului au identificat apelanta ca fiind o femeie de 43 de ani, din Oncești şi soţul acesteia, un bărbat de 45 de ani.
Poliţiştii au constatat faptul că bărbatul a provocat distrugeri în locuinţă, i-a adresat ameninţări soţiei şi i-a provocat vătămări corporale fiului lor de 13 ani.
Poliţiştii au eliberat ordinul de protecție provizoriu pe numele bărbatului şi au întocmit dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de “violenţă în familie”, ”amenințare”, și ”distrugere”.

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO EXCLUSIV: Poliţist de la IPJ Maramureș mort într-un accident rutier la Berbeşti. A intrat cu BMW-ul într-o căruţă (ACTUALIZARE)

Redactie

EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Crimă oribilă în Borşa. Un tânăr l-a înjunghiat în gât pe amicul de pahar. Acesta avea doar 18 ani

Redactie

VAL DE INCENDII ÎN JUDEŢ / ACTUALIZARE: Au luat foc case, coşuri de fum, maşini, tablouri electrice… (GALERIE FOTO – incendiul din Săsar)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.