BREAKING NEWSImportantRecomandate

Servere VPS: sunteti un candidat viabil?

In acest articol va vom provoca sa raspundeti la 10 intrebari legate de afacerea si website-ul dvs., pentru a determina daca sunteti un candidat viabil pentru o solutie de gazduire VPS  scalabila, flexibila si puternica.

Daca simtiti ca website-ul dvs. nu mai raspunde nevoilor clientilor dvs. sau daca va intrebati daca platforma de gazduire web pe care o utilizati AJUTA sau IMPIEDICA dezvoltarea afacerii dvs. atunci ar trebui sa stiti si ca gazduirea VPS este o solutie excelenta si accesibila pentru multe companii care sunt pregatite pentru o crestere serioasa. Un server  VPS performant cu storage SSD poate oferi beneficii unice in detrimentul hostingului sharedm beneficii  de care este posibil sa nu fiti constient pe deplin.

1. Afacerea dvs. se bazeaza pe website-ul dvs.?

In ultimii ani (in mod special in ultimele luni) un procent destul de semnificativ din domeniul comertului s-a mutat online. Daca este absolut necesar ca website-ul dvs. sa fie live si sa functioneze la eficienta maxima nu va permiteti sa aveti un serviciu de gazduire care sa nu faca fata cerintelor  si traficului. Un server VPS ofera o serie de beneficii de care IMM-urile au nevoie.

2. Website-ul dvs. este uneori prea lent in gestionarea traficului?

Website-urile cu trafic mediu sau ridicat beneficiaza de pe urma unui VPS deoarece acesta este capabil sa gestioneze tot traficul primit, mentinand acelasi timp cursul normal al activitatii dvs.

3. Stocati informatii private sau aveti probleme specifice de securitate?

Cu un serviciu de gazduire VPS, fisierele sursa si de date raman bine izolate, complet inaccesibile altor clienti. Acest lucru inseamna ca toate datele dvs. si orice informatii colectati de la clientii dvs. beneficiaza de confidentialitate completa.

4. Afacerea dvs. se dezvolta rapid?

Este posibil sa nu puteti prezice cu exactitate nevoile websitului dvs. in urmatoarele 3, 6 sau 12 luni, insa stiti sigur daca afacerea dvs. este sau nu pe un trend crescator. Un server dedicat poate fi inutil acum si chiar se poate dovedi limitativ daca afacerea dvs. continua sa creasca. Insa un server VPS va poate oferi toata flexibilitatea de care aveti nevoie pentru crestere, fara a va angaja in cheltuieli majore lunare.

5. Afacerea dvs. este mai mult sezoniera, cu o mare variabilitate a cererii?

Afacerile sezoniere inregistreaza adesea cresteri majore ale traficului in anotimpurile lor aglomerate. De exemplu, comertul electronic, serviciile financiare, turismul, sarbatorile si industria legata de organizarea nuntilor, au fiecare propriile lor cicluri de afaceri unice, cu variatii puternice de trafic preconizate pe website-urile lor.

Gazduirea VPS este o solutie deosebit de eficienta in acest caz, deoarece puteti adauga sau elimina rapid si usor masini virtuale suplimentare pentru a sprijini nevoile varfurilor de trafic.

6. Mai mult de 20% din profitul dvs. de afaceri este generat online?

Daca generati peste 20% din veniturile dvs. online inseamna ca nu va puteti permite ca website-ul dvs. sa fie offline sau sa functioneze atat de lent incat clientii sa-si piarda interesul inainte de a finaliza o vanzare. Cu un server VPS va puteti astepta la un uptime apropiat de 100% si la performante ridicate, permitand in cele din urma o rata mai mare de conversie / vanzare.

7. Ati avut vreodata nevoie imediata, pe termen scurt, de mai multe resurse de gazduire?

O situatie surpriza poate necesita resurse suplimentare: o promotie organizata de un client care va creste traficul website-ului sau cu 1000% in 10 zile sau ocazia sa sponsorizati un eveniment la care participa 30.000 de clienti ideali.

Serviciile de gazduire VPS au calitatea unica de scalabilitate completa in privinta memoriei, procesorului si spatiului pe disc. Aceasta inseamna ca aveti beneficiul resurselor la cerere pentru a satisface nevoile in schimbare.

8. Va puteti permite timpi de nefunctionare sau o incarcare lenta a paginilor?

Cat de mult credeti ca vor costa 10 minute consecutive de intrerupere a website-ului pentru afacerea dvs.? Cat pierdeti financiar daca website-ul dvs. este lent? Va puteti permite sa pierdeti orice suma din profitul afacerii? Majoritatea afacerilor din zilele noastre nu isi permit acest lucru. Un server VPS performant va poate costa 2-3 euro/zi poate, insa va poate salva de sute de ori mai multe venituri.

9. Va petreceti majoritatea tipului pentru dezvoltarea afacerii sau cu administrarea mediului de gazduire?

Ca proprietar de afacere nu ar trebui sa pierdeti timpul depanand probleme software sau configurand servicii web. Eforturile dvs. trebuie sa se concentreze pe dezvoltarea afacerii iar optiuni exista intotdeauna. De exemplu., HostX.ro ofera servicii Administrare Standard si Avansata pentru securizarea, actualizarea si monitorizarea serverului dvs.

Prin urmare, daca faceti upgrade de la shared la VPS, puteti elimina curba de invatare. Iar in comparatie cu angajarea unui administrator de sistem sau a unui dezvoltator, serviciul de Asistenta tehnica HostX reprezinta doar o fractiune din cost.

10. Sunteti ingrijorat ca este posibil sa aveti nevoie de un plan de gazduire dedicat in viitor, dar nu sunteti inca pregatit pentru acesta?

Acesta este un alt mod in care un server VPS ofera un avantaj notabil: serverele VPS sunt 100% portabile. Acest lucru inseamna ca masina dvs. virtuala poate fi mutata cu usurinta pe o platforma dedicata daca este necesar. Procesul de migrare este simplu si complet imperceptibil de catre clienti.

Retineti aceste intrebari pe masura ce afacerea dvs. creste si se schimba. S-ar putea sa doriti chiar sa programati un audit periodic al afacerii dvs. pentru a determina daca este timpul sa actualizati sau sa construiti un site nou pe un plan VPS.

Te-ar putea interesa si

10 IUNIE: Toate serviciile de ambulanţă din ţară protestează timp de două ore

Redactie

INCREDIBIL: IN TIMP CE POLITIA IL CAUTA DE PESTE O SAPTAMANA SUSPECTUL PRINCIPAL STA LIVE PE FACEBOOK (FOTO EXCLUSIV)

Vasile Dale

FOTO / ACTUALIZARE: Accident pe strada Victoriei. Două persoane lovite pe trecerea pentru pietoni

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.