BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

MINCIUNA CONTINUĂ: 10 confirmați pozitiv la Leordina. Școala începe VERDE. Un angajat confirmat pozitiv după marea dezinfecție a DSP Maramureș

Minciunile continuă. Direcția de Sănătate Publică și Comitetul pentru Situații de Urgență Maramureș se joacă pur și simplu cu viețile oamenilor din județul nostru. Am fost singurii care v-am prezentat haosul din județ și care REFUZĂM să mai publicăm MINCIUNILE celor de la DSP Maramureș prin CJSU Maramureș sau marele Grup de Comunicare Strategic. Așteptăm ca o instanță de judecată SĂ NE OBLIGE să publicăm comunicările oficiale ale așa ziselor AUTORITĂȚI.

Dar să revenim cu picioarele pe pământ! Acum două zile v-am prezentat în exclusivitate cum doi angajați ai Primăriei Leordina au fost confirmați pozitiv. Lucru ținut ascuns de așa-zisele autorități. A doua zi au ieșit cei de la CJSU Maramureș cu un comunicat al DSP Maramureș în care recunoșteau acest lucru. NU L-AM PUBLICAT ȘI NICI NU ÎL VOM FACE. Au anunțat că s-au apucat de dezinfecția clădirii Primăriei. ASTA DUPĂ O SĂPTĂMÂNĂ!!!!! Au mințit că abia atunci au fost confirmate. Lucru infirmat de o ”grămadă” de localnici care știau de o săptămână despre angajații pozitivi.


La o zi după MAREA DEZINFECȚIE A DSP MARAMUREȘ încă în angajat al Primăriei Leordina a fost confirmat pozitiv. Folosul MARII DEZINFECȚII? ZERO BARAT!

Avem numele a zece persoane din Leordina confirmate pozitiv cu noul coronavirus! Una este internată la Cluj, o alta a fost confirmată pozitiv la o zi după ce s-a întors în Italia din Leordina.

ȘI CULMEA CULMILOR: ȘCOALA GENERALĂ LEORDINA ÎNCEPE ȘCOALA PE SCENARIUL VERDE!!!!

Să mai spunem doar că ne menținem poziția publicată încă de săptămâna trecută prin care am anunțat că site-urile noastre NU VOR MAI PUBLICA NICIO INFORMARE OFICIALĂ ce se întâmplă cu noul coronavirus la nivelul județului Maramureș. În consecință, CJSU Maramureș și DSP Maramureș NU VOR BENEFICIA DE PUBLICAREA UNUI PUNCT DE VEDERE REFERITOR LA ACEST ARTICOL. Îi rugăm să se adreseze unei instanțe de judecată pentru a FI OBLIGAȚI să îl publicăm.

Te-ar putea interesa si

Sorina Pintea a obţinut victorie în instanţă. Judecătorii cer refacerea dosarului de mită

Redactie

VIMA MICĂ: Persoană strivită de un tractor agricol. Bărbatul a decedat pe loc

Vasile Dale

REGIMUL DEŞEURILOR PERICULOASE: Firmă din Baia Mare, depistată cu deşeuri de autovehicule depozitate fără respectarea prevederilor legale în vigoare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.