Maramuresul IstoricRecomandate

PRELUARE ACTUALMM: Trei răniţi grav la Sighetu Marmaţiei, după ce pălincia în care lucrau a sărit în aer (ACTUALIZARE)

Informații de ultimă oră din Sighetu Marmației. Trei persoane au ajuns la spital în stare gravă, cu arsuri pe toată suprafața corpului, după ce pălincia în care munceau a explodat. La faţa locului s-au deplasat echipaje de ambulanţă. Potrivit primelor informații, două dintre victime au fost transportate la spitalul în Baia Mare, în timp ce a treia victimă, care se află într-o stare mult mai gravă, a rămas momentan la Sighetu Marmației, de unde va fi transportată cu un elicopter SMURD la Oradea.

ACTUALIZARE

Ambulanţa a fost solitată la 4:50, la o explozie de cazan la o distilerie, la Sighet. Au fost 3 victime, un barbat de 34 ani cu arsuri la braţe, picioare, cap si gat (45%), o femeie de 46 ani cu arsuri la picioare, braţe şi cap, un barbat de 55 ani cu arsuri la braţe şi picioare. Arsurile sunt de grad II si III. La faţa locului au intervenit 2 echipaje SAJ Sighet. Victimele au fost predate la CPU Sighet, bărbatul de 34 ani fiind intubat, probabil va fi transferat la Oradea pe cale aeriana, transmite Serviciul de Ambulanţă.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureş

Azi noapte, în jurul orei 4.15, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că a avut loc o explozie a unui cazan de țuică pe strada Valea Mare din municipiu.

În urma exploziei au rezultat trei victime care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Victimele, doi bărbați și o femeie au vârste cuprinse între 36 și 54 de ani, toate fiind din Sighetu Marmației.

În cauză au fost sesizate și organele competente din cadrul A.N.A.F pentru verificarea respectării prevederilor legale prevăzute de legea 227/2015, privind Codul Fiscal al Romaniei.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, în care s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

(foto arhivă)

Adrian Barbur/ ActualMM

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Un pădurar din Borșa ar fi amenințat că va trece cu mașina peste doi bătrâni. Are dosar penal

Vasile Dale

DISPĂRUT: Un tânăr eliberat de la Centrul Educativ Buziaș este căutat. A fost găsit (Actualizare)

Vasile Dale

Foto: Un bărbat din Lechința și-a ucis fratele astăzi dimineață (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.