De ceva vreme observ cu stupoare ipocrizia si manipularea unora dintre cersetorii de voturi ai vremii si cei care timp de 4 ani isi vor bate joc de noi si de comunitatile noastre!
Observ tot felul de parveniti, dudui si monseuri, fabricati din cel mai prost carton, care se plimba prin scoli muruite cu toalete in curti insotiti de lachei care tin ghiozdane cumparate din bani publici! Curat murdari!

In acest timp nu avem bani de materiale sanitare pentru ca copii nostri sa fie in siguranta! Ne batem joc de formarea si educatia tineri generatii cand la televizor ne laudam ca avem doi stalpi esentiali ca sa existe o comunitate: Educatia si Sanatatea!


A inceput scoala edililor! Cel mai negru debut de scoala din istoria noastra recenta! Lasati minciunile electorale! Nu mai manipulati lumea cu ipocrizia voastra!

Pe final imi vine ceva nelamuriri:

  1. Miseilor, cati bani adusi de voi de acasa au cumparat astfel de ghiozdane? Cati bani publici ati investit si cati s-au intors ca si comisioane? Firmele au luat o gura de oxigen! Felicitari!
  2. Cati bani ati cheltuit in 4 ani din bugetele personale? Cati bani ati pus in conturi, imbuibatilor?

Ar fi multe… primul ghiozdan! O afacere banoasa pentru unii! O lovitura de imagine pentru altii!

O parere! Oameni buni! Nu fiti prosti! Nimic din ceea ce primiti gratis nu e gratis! E din banii vostri!

Acum sa mergem la bancomat si sa aplaudam ca ne da banii nostri!!!

Radu Țolaș

loading...
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.