BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

BILANŢ IPJ MARAMUREŞ: Vot multiplu la Vișeu de Sus și lovire la Secția 4 Leordina

La data de 27.09.2020, de la începutul procesului electoral şi până la această oră polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureş au intervenit în 17 situații în care au fost semnalate posibile fapte care au legătură cu procesul electoral, transmit reprezentanţii IPJ Maramureş.

Toate sesizările sunt verificate cu promptitudine.

În urma verificărilor au fost întocmite două dosare penale, şi au fost sesizate Parchetele aferente, au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 12.800 de lei şi 12 avertismente.

Sancţiunile contravenţionale au fost aplicate pentru continuarea propagandei electorale după finalizarea campaniei electorale şi pentru vânzarea de băuturi alcoolice în apropierea secţiei de votare.

 Cele două dosare penale au fost întocmite pentru infracţiuni electorale (vot multiplu la Vişeu de Sus), respectiv pentru infracţiunea de lovire si alte violente la Leordina.

Efectivele Ministerului Afacerilor Interne rămân la datorie pe toată perioada desfăşurării procesului electoral, pentru a verifica punctual, cu celeritate, orice sesizare privind încălcarea legii şi pentru a stabili existenţa aspectelor semnalate.

Forţele Ministerului Afacerilor Interne sunt prezente în sistem integrat pentru a asigura un climat de ordine şi siguranţă publică, şi pentru a acţiona eficient în orice împrejurare care poate afecta procesul electoral.

Acolo unde situaţia o va impune, nu vom avea toleranţă faţă de nici o persoană care încalcă prevederile legale şi vor fi luate toate măsurile prevăzute de lege.

https://www.facebook.com/100044749361189/videos/197123938455917

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV – MUNȚII RODNEI: Apelul amicilor a doi clujeni la Salvamontul Borșa s-a soldat cu o trimitere ”la plimbare”. Au fost găsiți în viață în refugiul Gărgălău. Reacția salvamontiștilor borșeni (video)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Inconștiență dusă la extrem – 1,15 mg/ alcool în aerul expirat pentru un tânăr din Săsar. Bilanțul: 2 oameni răniți, 2 mașini distruse și un dosar penal

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: Salvamontiştii maramureşeni, în căutarea a trei persoane plecate după ciuperci

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.