BREAKING NEWSImportantRecomandate

EDITORIAL: Cum stăm cu demnitatea și onestitatea, domnilor?

Am urmărit cu atenție viață social-democrată din Maramureș. De multă vreme. Asistam în ultimii 4 ani de dispariția totală a PSD Baia Mare. Fără președinte legal și, mai rău, fără un lider autentic în municipiu reședința de județ a dispărut social-democrația. Cu un președinte la județ cu alte preocupări, fără consilieri autentici și fără dorinţa de a avea colegi apropiați cunoscători, Gabriel Valer Zetea a reușit să îngroape PSD Maramureș!

Cireașa pe această colivă a fost pierderea şefiei Consiliului Județean Maramureș. Având ca oponent cel mai slab posibil contracandidat al funcției, Gabriel Valer Zetea a făcut ca PSD să nu mai apară, pentru prima dată, pe buletinele de vot. A dispărut sigla cu semnul electoral astfel încât în județ au fost mulți oameni care ieșeau bodogănind de la urne, întrebându-se unde sunt trandafirii. Luna de apariție a Coaliției pentru Maramureș a fost prea scurtă pentru ca pesediștii să se obișnuiască cu el. Mai mult, alăturarea numelor nu a pușcat pentru oameni! Se observă clar că pesediștii nu au acceptat schimbarea! Mai mult, unii au votat PSD independent. Observăm că la CJ Maramureș, Bogdan Eduard, acest Lup Singuratic, provenit din presă, a luat 5 mii de voturi! Exact câte îi mai trebuiau lui Zetea!
Dezorganizarea PSD Maramureș a coborât pe structuri, oamenii începând să vocifereze. Ca să calmeze spiritele, Zetea l-a adus aproape pe deputatul Călin Matei, persoană conflictuală care nu acceptă opoziție! Mai mult, Zetea i-a pus pe liber și i-a eliberat din funcţie pe apropiați precum Dragoș Titea, Emil Munteanu, Anton Rohian sau Dumitru Matei.

Acum am văzut cu toții rezultatul! S-au pierdut alegerile, unii primari au dezertat, nu a existat responsabil de campanie! Deci, haos!

Întrebarea legitimă se pune! Tot mai mulți ridică vocea! Un prim pas, normal, făcut de oameni demni, ar face pasul înapoi. Retragerea pe viață sau pe un an din viață publică! Renunțarea la funcţii! Gabriel Valer Zetea ar trebui să renunțe la funcția de președinte! Și cea politică! Iar la cea administrativă ar fi sub demnitatea lui să rămână! Cu Zetea ar trebui să plece și alți lideri precum Călin Matei, Liviu Marian Pop sau primari! Nu o vor face! Am tot adus în prim plan lipsa de demnitate și profesionalism din viață noastră politică! La PSD e vârful acestei lipse! Mulți oameni ratați profesional și-au găsit loc și au cerut să facă politică și administrație! Ratare totală!

Rămâne întrebarea! Trebuie ca gruparea Zetea să plece? Să facă pasul înapoi! Demnitatea umană le-ar cere asta!
Radu Ţolaş

Te-ar putea interesa si

Șoferul unui autoturism înmatriculat în Maramureș s-a răsturnat cu mașina în Cluj. Pasagerul din dreapta nu purta centură de siguranţă. Cum l-au găsit salvatorii

Vasile Dale

PRIMIM DE LA CITITORI: Uitați cum își face serviciul „marele polițist Roby” de la Viseu de Sus (VIDEO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

CAZ SOCANT LA ROHIA: TANAR ELECTROCUTAT PE UN STALP IN TIMP CE INLOCUIA BECURILE ARSE DE PE MARGINEA SOSELEI (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

1 mesaj

Profu’ septembrie 30, 2020 at 2:07 pm

Asa-i trebuie la cocalaru’ de “Găvrilucă” daca s-a înhăitat cu Cherecheșu’ si “cică” au rezolvat-o ei pe Pintea.Daca Sorina era lasata sa candideze castiga primaria si îl tragea dupa ea si pe “Gavrilucă”, acesta ramaninînd presedinte la CJ!Prostia se plateste!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.