BREAKING NEWSImportantRecomandate

EDITORIAL: JURNALIȘTI CU BOTNIȚĂ ÎN MARAMUREȘ – Pentru a nu avea dificultăți la gândire și acțiune, politicienii semnează contracte de publicitate dictatoriale

Am fost direct implicat în modul de acțiune și gândire a celor ce formează clasa politică maramureșeană din ultima campanie electorală. Sunt de-a dreptul siderat de slaba pregătire din zona comunicațională, a limbajului nonverbal și a cunoștințelor multora dintre candidați!

Pandemia a creat mici monștri dictatoriali. Pe modelul PNL al Guvernului Orban-Tătaru-Arafat, care realizau zone unice de comunicare pe care nu aveai voie să le verifici, ci, pe bani, să le dai ca ale tale, repet, pe același tipar, politrucii au pus în zona contractelor de publicitate electorală tot felul de Clauze dictatoriale. Dintre ele vă spunem despre obligativitatea participării la acțiuni sau conferințe de presă, obligativitatea de a adresa doar două întrebări pe care le realizau candidații! Și altele!

Cum pot oamenii să fie mințiți! Cum pot alegătorii să își facă o părere așa? Nu îi interesează pe politicieni! Ei vor să stea liniștiți! Vă apucați de lucru! Nu cred! Peste 3 ani și 6 luni, poate! Acum, vă e frică de presă! Încercați să o reduceți la tăcere!

Un exemplu îl reprezintă Ionel Bogdan! A fost ales de o minoritate mică că și președinte CJ Maramureș! Dacă are curaj să ne prezinte contractele de publicitate din campania electorală semnate! Noi suntem curioși! Să acopere numele colegilor!

Este slab și nu are curaj! Este o marionetă trasă de sfori! Aveți demnitate, domnule politico-administrativ? Așa veți acționa și în anii ce urmează? Știm că vă faceți întrebări chiar dumneavoastră la care greu răspundeți sau la care chiar greșiți!

Am crezut că acțiunile totalitare, dictatoriale sau modurile securiste au dispărut! Vă veți achiziționa, pe banii noștri, promptere de pe care, pe modelul șefului dumneavoastră, Iohannis, veți citi cu greu! Nu asta își doresc oameni! Aveți grijă! Istoria se repetă!

Radu Ţolaş

Te-ar putea interesa si

Galerie foto: Accident pe bd Traian din Baia Mare în apropiere de Gara CFR

Vasile Dale

EXCLUSIV: BAIA MARE SĂLBATICĂ – Tânăr snopit în bătaie în stradă! Ne putem… pe ele camere de supraveghere, localii nu au văzut nimic

Vasile Dale

ŞOSELELE ÎNSÂNGERATE ALE MARAMUREȘULUI: 15 persoane rănite și un mort (galerie foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.