Suntem între două tururi de alegeri. Cele locale și cele parlamentare. Suntem în perioada când a început școala. Venim după o perioadă de vacanțe și concedii aparte! Am ieșit dintr-o stare de urgență și am intrat în una hibrid de alertă! Asta e ceea ce vor alții să trăim!
Incapabilitatea guvernamentală cu acțiuni ce nu au de-a face cu o știință și capabilitate a unor oameni informați fac ca populația să fie sătulă! Sistemul sanitar, mai alea cel spitalicesc, a fost ucis de măsurile greșite ale unor șefi fără viziune!
Zilele acestea se iau măsuri uluitoare! Acestea vor ucide, în primul rând, niște oameni care încă mai rezistă și mențin zona economică și financiară a României. Ne împrumutăm masiv fără acoperire! Autorități care văd doar creșterea lor din toate punctele de vedere!

Vedem situația din educație! Ucigătoare! Vedem starea economică cu SRL-uri ucise lent! Vedem sistemul sanitar ucis de autorități care ne manipulează pe bani publici! Am ajuns cu toți niște sclavi ai unui sistem care ne vrea în pușcăriile personale cu botniță pe figură!Nu va mai trece mult și starea de urgență, dorită de autorități, va intra cu bocancul în viaţa noastră cu care încă nu suntem obișnuiți!
Dumnezeu să ne ajute în perioada ce urmează! Suntem mințiți! Suntem furați! Suntem batjocoriți! Suntem considerați niște cifre pe care le folosești pentru a speria! Pentru a înfrica! Consecință? Nu știm! Întrebarea va rămâne! Starea de urgență va salva sau va ucide România?

Doamne ajută!

Radu Tolas

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.