Incident grav în această după-amiază în centului oraşului Şomcuta Mare. Un bătrân care circula cu bicicleta s-a dezechilibrat în zona parcului şi a căzut pe carosabil. În cădere s-a agăţat în pedală care i-a secţionat artera femurală de la un picior.


Mihai Dunca, un poliţist de la Poliţia oraşului Şomcuta Mare, i-a sărit în ajutor şi a improvizat un garou cu care i-a oprit sângerarea abundentă.


Totodată, poliţistul a cerut ajutor lui Răzvan Chiş, un asistent de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Maramureş, care locuieşte în zonă. Până la sosirea echipajelor de Terapie Intensivă SMURD victima a fost ajutată de cei doi, ulterior fiind transportată la Spitalul Judeţean Baia Mare.

Actualizare – IPJ Maramureş

Azi 9 octombrie, în jurul orei 15.40, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe o aleea din parcul central din oraș, un bărbat a căzut de pe bicicleta cu care se deplasa.

Polițiștii ajunși la fața locului au identificat victima în vârstă de 89 de ani din Șomcuta Mare, care se afla pe o banca în parc prezentând leziuni la nivelul piciorului stâng.

A.S.A. Dunca Mihai din cadrul Compartimentului Rutier Șomcuta Mare, a improvizat un garou pentru a opri hemoragia victimei, legandu-l deasupra genunchiului.

Polițistul a solicitat ajutorul unui asistent medical, prieten al acestuia, care a intervenit de urgență la fața locului.

La scurt timp a ajuns și un echipaj SMURD, care a transportat bărbatul la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.