BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

REŢINUȚI PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE RISC: Percheziţii la Şurdeşti, unde poliţiştii au descoperit o cultură indoor de canabis (FOTO)

În cursul zilei de ieri, 8 octombrie, polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Maramureș au descoperit, în Şurdeşti, o cultură indoor, compusă din 8 plante de canabis aflate la maturitate.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş – B.C.C.O. Cluj-Napoca, sub coordonarea D.I.I.C.O.T- B.T. Maramureș, au efectuat, la data de 8 octombrie 2020, o percheziţie domiciliară şi 2 percheziţii auto, în Şurdeşti, judeţul Maramureş, la persoane bănuite de trafic şi consum de droguri de risc, respectiv canabis.

În urma percheziţiei, a fost descoperită o cultură indoor, compusă din 8 plante de canabis aflate la maturitate, în cantitate totală de 2,8 kg, care a fost ridicată în vederea cercetărilor.

De asemenea, au fost descoperite o instalaţie folosită la creşterea culturii de canabis, un grinder (dispozitiv de mărunţit) și recipiente purtătoare de urme de canabis.

Două persoane, de 33, respectiv 35 de ani, au fost reţinute pentru de 24 de ore.

Pe timpul desfăşurării acţiunii, poliţiştii au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi al unui criminalist din cadrul I.P.J. Maramureş.

Te-ar putea interesa si

Cristian Niculescu-Țâgârlaș: Fără penali în funcții publice!

Redactie

ACCIDENT PE DN1C – Impact frontal între două mașini la Stejarul. Un clujean a murit (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

IMPACT NIMICITOR: S-A IZBIT CU MASINA INTR-UN STALP DIN BETON LANGA BENZINARIA DE PE DEALUL GROSILOR (FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.