BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

PRELUARE DETECTIVUL DE PRESĂ ȘOC – FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Înmormântare pe GRĂNICERILOR în Baia Mare cu peste 100 de persoane, una lângă cealaltă. JANDARMERIA privește neputincioasă pentru că la eveniment sunt CAPI ai lumii INTERLOPE rrome (actualizare)


Mai multe fotografii au ajuns la redacția Detectivului de presă ȘOC! cu mesajul că peste 100 de persoane, adunate buluc, participă la o înmormântare pe strada Grănicerilor la numărul 116.

Din fotografii se poate constata destul de ușor numărul de persoane de la înmormântare care nu respectă normele sanitare, de distanțare socială și care nu poartă măști.


La solicitarea ziarului, CJSU Maramureș a dispus verificări iar jandarmii au ajuns la fața locului. Deocamdată stau și privesc neputincioși. Numărul mare de participanți i-a speriat pe oamenii legii mai ales că printre ei se află capi ai lumii interlope din etnia romă.

ACTUALIZARE: Cititorii site-ului nostru ne-au trimis imagini video înregistrate după ce au sosit echipajele de poliție. Oamenii au fost pur și simplu împrăștiați, s-au urcat în mașini și au plecat. Imaginile video filmate de cititorii noștri sunt elocvente.

Sursa: www.detectivuldepresășoc.ro.

ACTUALIUARE – IPJ MARAMUREŞ

În referire la articolul privind înmormântarea desfășurată pe str. Grănicerilor din municipiul Baia Mare vă informăm că la fața locului au fost trimise mai multe echipaje de poliție, care au solicitat participanților să se respecte măsurile legale stabilite pentru prevenirea răspândirii virusului SARS Cov2 și s-a procedat la identificarea celor care nu s-au conformat, urmând a se lua masuri de sancționare.

Te-ar putea interesa si

Animalele din Parcul Naţional Rodna, monitorizate cu ajutorul camerelor video

Vasile Dale

DISPERARE LA SIGHET: În centrul de carantină de la internatul Liceului forestier se află peste 100 de persoane. Primarul este depășit de situație. Carantină de 4 stele la Borșa (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

WEEKEND PE ȘOSELE: 413 sancțiuni contravenționale aplicate de polițiștii maramureșeni

Vasile Dale

1 mesaj

George februarie 13, 2021 at 10:58 pm

Buna ziua, am gasit pe youtube un filmulet despre abuzurile primarului Ioan Nistor din Leordina. As dori sa iau legatura cu persoana (reperterul) care a realizat acest filmulet. Detin niste informatii despre alte ilegalitati facute de acest domn.

Cu stima
George

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.