Tara Chioarului

ȘOMCUTA MARE: Acțiune a polițiștilor în fondul forestier

Ieri, 13 octombrie între orele 07:00-12:30, polițiști din Şomcuta Mare, împreună cu luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale, cu sprijinul Grupei Canine şi a lucrătorilor silvici de la Ocolul Silvic Şomcuta Mare, au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii tăierilor ilegale şi sustragerii de arbori din fondul forestier naţional şi din vegetaţia forestieră din afara acestuia, precum şi a celorlalte fapte prevăzute de codul silvic şi legislaţia conexă acestuia.

Au fost legitimate și verificate 20 de persoane și au fost aplicate patru sancțiuni contravenţionale prevăzute de Legea nr. 171/2010, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, în valoare totală de 11.000 de lei.

Totodată, în cadrul acțiunii a fost identificat un bărbat din Remetea Chioarului care este cercetat pentru sustragere de energie electrică, după ce a fost identificată la locuința acestuia o instalaţie electrică improvizată, legată pe un stâlp de la reţeaua publică.



Te-ar putea interesa si

Orașu Nou: Tânar de 18 ani din Mireșu Mare rănit dupe ce un scuter s-a izbit de o căruță

Vasile Dale

EXCLUSIV INCREDIBIL – Piromanul din Satulung arestat preventiv. El a incendiat cabana socrului vicepreședintelui CJ Maramureș

Vasile Dale

BUCIUMI: Un TIR a intrat în mașina care circula în fața sa. Doi adulți și o fetiță de 4 ani care mergeau pe litoral și-au văzut moartea cu ochii (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult