Tara Chioarului

ȘOMCUTA MARE: Acțiune a polițiștilor în fondul forestier

Ieri, 13 octombrie între orele 07:00-12:30, polițiști din Şomcuta Mare, împreună cu luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale, cu sprijinul Grupei Canine şi a lucrătorilor silvici de la Ocolul Silvic Şomcuta Mare, au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii tăierilor ilegale şi sustragerii de arbori din fondul forestier naţional şi din vegetaţia forestieră din afara acestuia, precum şi a celorlalte fapte prevăzute de codul silvic şi legislaţia conexă acestuia.

Au fost legitimate și verificate 20 de persoane și au fost aplicate patru sancțiuni contravenţionale prevăzute de Legea nr. 171/2010, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, în valoare totală de 11.000 de lei.

Totodată, în cadrul acțiunii a fost identificat un bărbat din Remetea Chioarului care este cercetat pentru sustragere de energie electrică, după ce a fost identificată la locuința acestuia o instalaţie electrică improvizată, legată pe un stâlp de la reţeaua publică.

Te-ar putea interesa si

PRELUARE ACTUALMM: Cum a fost prins violatorul din Satulung, dat în urmărire generală după ce și-a abuzat nepoata de 6 ani

Redactie

ULTIMA ORĂ: Accident pe DN 1C, în faţa şcolii din Şomcuta Mare (FOTO)

Vasile Dale

FARA URMA: UN BARBAT DE 29 ANI DIN FERSIG A DISPARUT FARA URMA. DACA IL VEDETI SUNATI LA POLITIE (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.