Situație incredibilă în Baia Mare, județul Maramureș. Astăzi, evenimentul cultural DOR DE ROST Grigore Leșe este anunțat că va avea loc la sala ATP Exodus din Baia Mare. Chiar celebrul rapsod din Țara Lăpușului a răspuns personal pe pagina de facebook celor care și-au achiziționat bilete online, spunându-le ”Concertul se va ține!”.

Dor de ROST Grigore Leșe & Ansamblul Folcloric Național Transilvania UPDATE: noua locație a concertului este Sala ATP Tech Center, din Baia Mare, orele 16:00. Vă aștept cu mare bucurie!” este mesajul postat de Grigore Leșe pe facebook.

Pe de altă parte, Prefectura Maramureș a răspuns la întrebările jurnaliștilor maramureșeni prin intermediul grupului de whatsapp: ”Pentru prevenirea, limitarea și combaterea pandemiei de COVID-19, având în vedere situația epidemiologică și creșterea numărului de persoane confirmate cu virusul SARS-CoV-2 sunt interzise, pe o perioadă de 14 zile, desfășurarea de spectacole / concerte publice sau private în spații deschise și închise pe raza județului Maramureș. O să meargă poliția acolo”.

Culmea, culmilor este și faptul că hotărârea CJSU Maramureș luată NU ESTE PUBLICATĂ ÎN MONITORUL OFICIAL AL JUDEȚULUI MARAMUREȘ. Conform legii, practic aceasta NU ESTE ÎN VIGOARE.

”Hotărârea conform legislației și regulamentului se transmite doar structurilor/instituțiilor componente din sistemul județean de management al situațiilor de urgență” susține CJSU.

Greșit spun avocații: Legea este clară – intră în vigoare la momentul publicării în Monitorul Oficial Local, dacă nu e prevăzută în actul normativ o altă dată ulterioară intrării în vigoare.

ACTUALIZARE

Cu toate că spectacolele sunt interzise prin hotărâre a Prefecturii Maramureș evenimentul Dor de Rost Grigore Leșe A AVUT LOC. Cu public! Organizatorul evenimentului, Ansamblul Național Transilvania chiar a anunțat că au fost nevoiți să amâne spectacolul din cauza hotărârii date de CJSU Maramureș.

Până la această oră, CJSU Maramureș NU A COMUNICAT nicio informație despre acest subiect. Prin susținerea acestui concert într-un spațiu ÎNCHIS practic ȘI-AU BĂGAT PICIOARELE ÎN HOTĂRÂREA CJSU MARAMUREȘ, SEMNATĂ DE PREFECTUL JUDEȚULIUI MARAMUREȘ.

2 COMENTARII

  1. Bai fratilor, Grigore Lese e barbat nu fatalau, vorba lui Dana, voi nu va intrebati cum mama dracului asta vara cand se putea merge linistit la munte, la mare, in statiuni pe la terase nu erau atatea cazuri cate sunt acuma. O sa vedeti voi cand se vor inchide scolile si o sa umblati dupa profesori pt. meditatii online si alte minuni. Aveti grija ca s-ar putea ca testele sa nu faca diferenta intre gripa normala si covid. Vedeti ca mireasa de la Bihor a iesit negativ dupa nunta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.