BREAKING NEWSImportantRecomandate

SURSE – EXCLUSIV: Zilele prefectului de Maramureș sunt numărate. ”Cadoul de Crăciun” al peneliștilor ar fi ”generala” de la Inspectoratul Școlar Maramureș

Nici bine nu s-a uscat cerneala pe numirea în funcția de inspector școlar general a doamnei cu patru nume că se vorbește prin urbe despre ascensiunea dânsei într-o funcție mai înaltă: cea de prefect a județului Maramureș.

Cu toate că în baza colaborării de la vârful Guvernului dintre PNL și PMP, funcția de prefect a revenit Partidului lui Traian Băsescu, iată că în Maramureș liberalii vor să își încordeze mușchii și să își impună omul lor ca reprezentant la Guvernului în teritoriu.


Actualul prefect Nicolae Silviu Ungur, venit din Țara Lăpușului să conducă Maramureșul printre ”dinozauri”, se pare că ar fi împăcat cu plecarea din această funcție. Rămâne de văzut ce va spune și PMP-ul.

De cealaltă parte, Inspector scolar general, prof. dr. Costin-Hendea Anca-Minodora a fost numită în această funcție în decembrie 2019. Cam în aceeași luna a anului 2020 ar urma să fie numită în funcția de prefect al Maramureșului. Să mai spunem și faptul că la alegerile din decembrie a fost pusă de PNL Maramureș pe un loc neeligibil la Senat (locul 3).

Vasile Dale

Te-ar putea interesa si

Drept la replică pentru că am preluat o postare de pe facebook. IPJ Maramureș: fals în acte sub semnătură privată (VIDEO)

Redactie

Delegație din Indonezia în vizită la Consiliul Județean Maramureș

Vasile Dale

Unul dintre cei mai îndrăgiți oameni de afaceri, Luigi Casagrande Conti, s-a stins din viață

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.