Eveniment

BAIA MARE: Dosar penal pe numele unui bărbat care a produs un accident rutier după ce s-a urcat beat la volan

Azi-noapte, la ora 3.20, poliţiştii din Baia Mare au intervenit la un accident produs pe bulevardul Traian în intersecția cu bulevardul Republicii.
Poliţiştii ajunşi la faţa locului au identificat un autoturism care prezenta avarii şi pe conducătorul acestuia, un bărbat de 30 de ani din Baia Mare.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Județean de Urgentă „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

*****

Tânăr condamnat la pedeapsa cu închisoarea

Ieri, poliţiştii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de către Judecătoria Sighetu Marmației, privind un tânăr de 26 de ani din Remeți.
Acesta este condamnat la pedeapsa închisorii de 5 ani și 8 luni sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și uz de fals.

Te-ar putea interesa si

FOTO: El este polițistul de frontieră scos țap ispășitor pentru fuga din țară a primarului Cherecheș prin PTF Petea

Vasile Dale

Tripleţii abandonaţi la naştere şi îngrijiţi de două asistente maternale din Baia Mare au ajuns acasă: „Sunt nişte bebeluşi foarte cuminţi. Îi iubim mult”

Redactie

INTERVENŢII: Incendiu la Petrova, accidente la Rona de Sus, Vişeu de Sus (FOTO EXCLUSIV)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.