BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

SUPĂRĂRI DE POLITICIAN – Liviu Marian Pop, retras de PSD de pe lista de la parlamentare. Acesta își întreabă prietenii de pe Facebook ce să se facă

Liviu Marian Pop a fost retras de pe lista PSD de la alegerile parlamentare, deși în urmă cu doar trei zile, într-o ședință cu scandal, acesta a fost validat pentru liste în cadrul Comitetului Executiv Judetean al PSD.

Locul lui Liviu Marian Pop era luat aseară de avocatul sighetean Ioan Sas. Conform unor informații din interiorul PSD, în această dimineață și locul avocatului Sas Ioan a fost luat de către președintele PSD Sighet, Sorin Vlașin.

Listele finale vor fi depuse astăzi de către toate partidele politice și atunci vom ști situația definitivă a candidaturilor.



Acum, Liviu Marian Pop își întreabă prietenii de pe Facebook ce să se facă. Viitorul fost senator PSD a publicat o postare pe rețeaua de socializare Facebook prin care își întreabă prietenii virtuali ce decizie să ia în urma faptului că PSD nu îl mai vrea pe liste, oferind câteva variante de răspuns:

„Dragi prieteni de pe Facebook,

Deși am fost votat pentru prima poziție la Senat de CEX PSD Maramureș, am fost înlăturat de pe listă.

Ce decizie credeți că ar trebui să iau:

1. Să rămân în PSD?
2. Să îmi dau demisia din PSD?
3) Să candidez din partea altui partid?
4) Altceva?

Vă mulțumesc pentru eventualul răspuns.
Respect!”, își încheie postarea senatorul în funcție Liviu Marian Pop.

Deliciul la această postare îl fac comentariile apărute din partea utilizatorilor rețelei de socializare Facebook. Unii utilizatori îl încurajează pe Liviu Pop să fie optimist, alții îl îndeamnă spre alte partide. Unii utilizatori, însă, îl iau la mișto oferindu-i variante de răspuns pentru rubrica „Altceva?”, răspunsuri pe care nu le putem reproduce în acest articol din motive de decență și limbaj.

Ce decizie va lua senatorul Liviu Marian Pop rămâne de văzut.

Și Călin Matei a fost îndepărtat de pe lista de la Camera Deputaților, unde ocupa poziția a doua. În locul său a fost trecut deputatul în funcție Gheorghe Șimon, care inițial ocupa poziția cu numărul 4.

Sursa: Sighet247.ro.

Te-ar putea interesa si

CA-N FILMELE CU PROȘTI: Mașină de gunoi îngropată în noroi, pe o stradă din Sighet (galerie foto)

Vasile Dale

EXCLUSIV. BĂTAIE ÎNTRE ELEVE: O fată de 17 ani din Sighetu Marmaţiei, snopită în bătaie de o colegă de liceu (FOTO, VIDEO – ACTUALIZARE 3)

Vasile Dale

FOTO: Două maşini s-au ciocnit pe strada Olarilor din Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult