Eveniment

Un maramureşean a fost condamnat pentru infracţiuni rutiere, alţi doi s-au ales cu dosare penale după ce s-au urcat băuţi la volan

Ieri, 21 octombrie, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de către Judecătoria Baia Mare pe numele unui bărbat de 55 de ani din municipiu.
Acesta este condamnat la pedeapsa închisorii de 2 ani și 10 luni sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul rutier.
Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Baia Mare.

*****

Tot ieri, 21 octombrie, poliţiştii rutieri au identificat doi bărbaţi care au condus autovehicule în timp ce se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.
În Seini a fost oprit pentru control un autovehicul, la volanul căruia se afla un bărbat de 34 de ani din Baia Mare. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,74 mg/l alcool în aerul expirat.
În Baia Mare poliţiştii au intervenit la un accident rutier produs pe strada Pășunii din municipiu.
La faţa locului au identificat un bărbat de 63 de ani, care a condus un scuter, proprietate personală, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a acroșat un autoturism parcat.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,77 mg/l alcool în aerul expirat.
Ambii conducători auto au fost conduşi la spital unde le-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În ambele cauze se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Cum s-a produs accidentul de pe Transfăgărăşan, în care a fost implicat un sătmărean

Redactie

Accident rutier cu trei victime în Borșa. Unul dintre şoferi băuse înainte de a se urca la volan

Redactie

Primarul unei comune dat explicaţii, după ce a snopit în bătaie un bărbat: ”A fost vorba de familie!”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.