BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

VIDEO: Mergi cu mașina prin Sighet, dar eşti depăşit de… un cal

Sighetu Marmației de multe ori doar municipiu nu se poate numi. Motivele sunt diverse: străzi neasfaltate, atmosferă cenușie, dar și mulți înapoiați, demni de secolul al XIX-lea. Căruțele și balega pe străzile centrale sunt prezențe la ordinea zile în MUNICIPIUL nostru, scrie sighet247.ro.

Poliția și poliția locală dorm și nu fac nimic pentru ca astfel de peisaje să nu mai existe în plin municipiu.

Un exemplu, care dacă nu ar general pericol pentru siguranța circulației, ar fi de-a dreptul hilar. Un sighetean a trimis pe adresa redacției Sighet 247 o filmare cu un cal nesupravegheat de nimeni, cum aleargă și depășește autoturisme aflate în mers.

Totul s-a petrecut în cursul zilei de 23 octombrie a.c. pe strada Bogdan Vodă din Sighet, în zona „Revoi”. Calul, probabil speriat că stăpânul său nu îl mai revendică, a decis să facă o „tură de centru” în căutarea lui. Și nu oricum, ci la mare viteză, la fel cum se petrece în miez de noapte prin zona „9 Mai”, unde diverși indivizi, fiecare cu câte o coșarcă de „bemveu”, dacă se poate și cu volan pe dreapta, înnegresc asfaltul și poliția rutieră nu vede și nu aude nimic. Cel puțin, calul din imaginile de mai jos respectă mai bine regulile de circulație decât mulți bmw-iști de noapte.

„Cu cai și balegă înainte spre civilizație!” ar putea fi un slogan de campanie de succes în Sighet pentru alegerile parlamentare care bat la ușă.

Sursa sighet247.ro

Te-ar putea interesa si

VIDEO – Crăciun în Maramureș, ediția a XIII-a, în decorul magic al ”Satului de pe Deal”

Vasile Dale

Elevii de la o şcoală din Baia Mare, condiţionaţi să se vaccineze anti-Covid. Directoarea dă vina pe secretară şi excesul de zel (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

IMPORTANT PENTRU IUBITORII SPORTURILOR DE IARNĂ: Se scumpesc abonamentele la schi

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.