BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: Galerie foto – Un puștan ar fi furat un autoturism dintr-un service auto din Vișeu de Sus


Un puștan de nici 17 ani ar fi principalul suspect al unui furt de autoturism comis ieri noapte dintr-un service auto de pe raza orașului Vișeu de Sus. Conform informațiilor obținute pe surse puștanul nu ar fi la prima fapta de acest gen, el ar mai fi sustras o autoutilitară. După ce a furat autoturismul l-a abandonat și a dispărut fără urmă.

Ce spune poliția


Referitor la solicitarea dumneavoastră cu privire la furtul unui autoturism dintr-un service auto din localitatea Vișeu de Sus, Compartiment de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș este abilitat să comunice următoarele:

În data de 24 octombrie a.c., în jurul orei 11:30, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, în noaptea de 23/24.10.2020, persoane necunoscute, au sustras un autoturism aflat la reparat la un service auto.

În urma vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere s-a stabilit că o persoană a plecat cu autoturismul, iar după o distanță de câteva sute metri l-a abandonat. În cauză se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de furt în scop de folosință.

Te-ar putea interesa si

VADU IZEI: Trei maramureşeni, depistați cu substanțe interzise în maşină

Redactie

DUPA CE MANCAT CORNUL LA SCOALA: ELEV DE 12 ANI INTERNAT LA INFECTIOASE. MEDICII NEAGA INFORMATIA!

Vasile Dale

Bunica la Bacalaureat. S-a prezentat la „examenul maturităţii” după 24 de ani petrecuţi în străinătate

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.