BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Galerie foto: DEZASTRU ÎN BAIA MARE – Sute de litri de ulei ars golit în containerele pentru gunoi menajer (actualizare)

Incident șocant azinoapte la intersecția străzilor Păltinișului cu Pășunii din Baia Mare. Acolo, persoane necunoscute, au golit efectiv sute de litri de ulei direct în containerele rezervat gunoiului menajer.

Fotografiile ne-au fost trimise de cititorii noștri, care din păcate nu au reușit să surprindă în glagrant autorul. Cert este că, după urmele lăsate pe partea carosabilă, ar putea fi vorba despre o autocisternă din care uleiul a fost golit.

Imaginile foto sunt elocvente. Sperăm ca instituțiile abilitate să se autosesizeze iar cel care a distrus zona respectivă să fie identificat.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

I.P.J. Maramureș s-a sesizat cu privire la articolul de presă postat pe site-ul de știri, referitor la ” Sute de litri de ulei ars golit în containerele pentru gunoi menajer” și se vor face verificări prin compartimentul de mediu al Poliției Locale, aflat în coordonarea Poliției municipiului Baia Mare, pentru identificarea persoanelor responsabile și luarea măsurilor legale care se impun.

Te-ar putea interesa si

SURPRINS DE CAMERA DE SUPRAVEGHERE: Un băimărean și-a făcut nevoile la intrarea într-un bloc de pe Bd. Bucureşti

Vasile Dale

CARAMBOL: PATRU MASINI AVARIATE SI O PERSOANA RANITA INTR-O INTERSECTIE DIN BAIA MARE

Vasile Dale

URMARE JAF: DE LA BANCA TRANSILVANIA S-A FURAT DE PATRU ORI MAI MULT DECAT S-A ANUNTAT!!! 371.640 lei AU DISPARUT

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult