BREAKING NEWSEvenimentImportantRecomandate

VIDEO EXCLUSIV: Carantină, zone roșii, restricții, amenzi… dar cine LE RESPECTĂ? Absolut nimeni. Petreceri, îmbulzeli, fără mască


De astăzi municipiul Baia Mare, alături de comunele Săcălășeni, Băsești și Cicârlău au intrat în scenariul roșu. Astfel, instituțiile abilitate au dispus măsuri pentru a preveni răspândirea coronavirusului. Au dispus obligativitatea portului măștii de protecție, atât în interior, cât și in exterior. Au interzis petrecerile, au închis școlile și le-au trecut online.

Bine, bine… interdicții, sancțiuni. Dar pentru cine? Pentru populație am spune toți. Doar că populația nu mai respectă nimic.

BAIA MARE

Astăzi cititorii noștri ne-au trimis fotografii și imagini video surprinse în municipiul Baia Mare. Oamenii nu poartă măști de protecție. Nici măcar atunci când așteaptă autobuzul în stația din centrul orașului.

Ba mai mult, la deschiderea unui magazin second hand, oamenii s-au îmbulzit mai ceva ca animalele pentru a pătrunde în interiorul acestuia.

Apoi, la un restaurant din Baia Mare, petrecerile au fost în toi, cu toate că acestea sunt interzise.

CITEŞTE ŞI

Te-ar putea interesa si

FOTO: Umaniștii din Maramureș au un nou sediu

Redactie

DEMISIE DE RĂSUNET ÎN CJ SATU MARE: Un angajat şi-a dat demisia pentru că nu făcea nimic

Redactie

CERCETAT PENTRU BRACONAJ: Un bărbat din Bozânta Mică a lovit un căprior, pe care ulterior l-a transportat la domiciliul său

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.