Eveniment

WEEKEND BOGAT ÎN EVENIMENTE RUTIERE: Accidente la Fereşti, Sarasău, Dăneşti

Ieri, la ora 15:34, poliţiştii din Ocna Şugatag au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe D.J. 186 B de pe raza localităţii Ferești s-a produs un accident rutier soldat cu o victimă, iar autorul accidentului a părăsit locul producerii acestuia.
Din primele verificări, rezultă că un autoturism care circula din direcţia Sighetu-Marmaţiei spre Corneşti a acroşat un minor în vârstă de 13 ani.
Imediat după comiterea accidentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul faptei. La scurt timp acesta a fost identificat ca fiind un bărbat de 46 de ani din Corneşti. Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest şi a fost condus la Spitalul Municipal Sighetu-Marmaţiei unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Victima a fost transportată la spital de către părinţii săi, pentru efectuarea unor investigaţii medicale.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Ieri dimineaţă, în jurul orei 08:00, la sediul Secției de Poliție Rurală Sarasău s-a prezentat un bărbat, care a sesizat faptul că la data de 25.10.2020, în jurul orei 03:00, a fost implicat într-un accident rutier pe DN 19 de pe raza localității Sarasău.
Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că acesta în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate.
În urma evenimentului a rezultat vătămarea pasagerului.
În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Azi noapte, la ora 02:05, poliţiştii din Şişeşti au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că în localitatea Dăneşti, a avut loc un accident de circulaţie.
Poliţiştii au constatat faptul că, şoferul unui autoturism, un tânăr de 23 de ani din Şindreşti a intrat în poarta unui imobil.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la Centrul Medical de Permanenţă din oraşul Baia Sprie, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Cercetaţi penal pentru infracţiuni rutiere

În data de 25 octombrie a.c., în jurul orei 02:00, polițiștii au oprit pentru control, un bărbat în vârstă de 21 de ani, care conducea un autovehicul pe DC 7 Petrova-Crasna Vișeului.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,69 m/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea sub influența băuturilor alcoolice.

Sâmbătă noaptea, polițiștii din Recea au oprit în trafic, pentru control, un bărbat în vârstă de 31 de ani, care conducea un autovehicul pe DN1C de pe raza localității Lăpușel.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.
În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Ieri, în jurul orei 23:50, poliţiştii din Baia Mare, au oprit pentru control un autoturism ce era condus de către un bărbat de 36 de ani din Sighetu Marmaţiei.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul testului fiind 0,55 mg/l, alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la Spitalul Județean de Urgentă „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Tot ieri, în jurul orei 12:45, poliţiştii din Ocna Şugatag, pe DJ. 186 Nănești, au depistat în trafic un bărbat de 51 de ani din Vişeu de Sus, în timp ce conducea un autoturism având numărul de circulație provizoriu şi autorizația de circulație provizorie expirată.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat. (foto arhivă)

Te-ar putea interesa si

ZI PLINĂ CU EVENIMENTE RUTIERE: Accidente în Baia Mare, Borşa, Moisei, Deseşti

Redactie

BAIA MARE, ULTIMA ORĂ: Impact între două maşini în zona Meda (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

CIRCULAŢIE FEROVIARĂ ÎNCHISĂ: Proiectile neexplodate, găsite la piciorul unui pod peste Someş (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.