Eveniment

RUTIERE: Un reţinut pentru 24 de ore după ce a condus sub influenţa băuturilor alcoolice şi un condamnat pentru infracţiuni rutiere

Ieri după amiază, poliţişti din Baia Mare au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe o stradă din municipiu, a avut loc un accident rutier.
Poliţişti au constatat faptul că un bărbat de 48 de ani din Baia Mare, a condus un autoturism şi a acroşat un altul ce era parcat. În urma accidentului au rezultat pagube materiale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Tot ieri, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Borşa au organizat şi desfăşurat o acţiune împreună cu reprezentanţii R.A.R. Maramureș, pe linie de stare tehnică şi pentru depistarea altor abateri le regimul circulaţiei rutiere.
În cadrul acţiunii poliţiştii au verificat 21 de autovehicule, iar pentru neregulile constatate au aplicat 17 sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 3.000 de lei.
Ca măsură complementară s-a dispus reţinerea a şase certificate de înmatriculare.

*****



Ieri, 26 octombrie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmăriri, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de către Judecătoria Baia Mare pe numele unui bărbat de 33 de ani din Mara.
Acesta este condamnat la un 1 an închisoare şi 2.025 lei amendă penală, pentru comiterea de infracţiuni la regimul rutier.
Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Baia Mare.

Te-ar putea interesa si

Galerie foto: S-au verificat lucrările de reabilitare a DJ 187 Leordina – Poienile de sub Munte

Vasile Dale

PERCHEZIŢII ÎNTR-UN CAZ DE ABUZ DE ÎNCREDERE: Un bărbat din Bârsana şi-a recuperat utilajul agricol de 6.500 de euro

Vasile Dale

REŢINUT PENTRU 24 DE ORE: A tâlhărit un minor de 13 ani

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult