Sport

GALELE UFT 9: Băimăreanul Rogoz Ionuț va lupta pentru centura de CAMPION cu cei mai buni luptători din țară

Luptătorul de MMA și antrenorul băimărean Rogoz Ionuț și-a anunțat oficial participarea la următoarea ediție a celei mai urmărite gale de MMA din țară. Ultimate Fighting Tournament 9 (UFT 9) urmează să se desfășoare la Cluj, la o dată care va fi anunțată ulterior în funcție de evoluția pandemiei de Coronavirus.

Rogoz a primit și în acest an, din partea promoter-ului Haidu Sebastian și a matchmaker-ului Paul Florean, șansa de a lupta cu cei mai buni sportivi din România, experți în arte marțiale, pentru titlul de campion UFT.
Sportivul băimărean participă astfel la a doua gală UFT, cu convingerea că în acest an va aduce centura la Baia Mare, orașul pe care îl iubește și în care a deschis recent o academie de arte marțiale mixte. În prezent, Rogoz Ionuț este luptător profesionist de MMA și antrenor la propria academie, Alpha Mixed Martial Arts Academy Baia Mare. De-a lungul anilor, a obținut peste 100 de titluri de campion la diferite competiții de arte marțiale din România și restul Europei și o centură de campion în MMA câștigată într-o gală din Ungaria.

Tânărul a ajuns în atenția publicului lunile trecute, după ce în presa națională au apărut imagini cu o elevă fără apărare, bătută și umilită de către mai multe colege. Acesta a venit atunci cu o inițiativă inedită de a oferi ore gratuite de antrenamente în domeniul artelor marțiale tuturor celor care au fost sau sunt victime ale fenomenului “bullying”.

Adrian Barbur

Te-ar putea interesa si

FOTO – VIDEO / DUELUL GALERIILOR: ACS Recea – Universitatea Craiova (tractoare vs fumigene) / ACTUALIZARE

Redactie

FOTBAL OLD BOYS: Sport Team Baia Mare – Viitorul Gârdani 4-0 (3-0)

Vasile Dale

FOTBAL. CUPA ROMÂNIEI: Progresul Şomcuta Mare – FC Unirea Dej se joacă miercuri, 31 iulie

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.